1. Bude ho znát celé Česko!

Myslíte si, že vás psí mazlíček je tím nejkrásnějším, nejšikovnějším a nejroztomilejším pejskem na světě? Pokud ano, tak to dejte vědět světu a přihlaste jej do soutěže. Díky nejsledovanější psí soutěži v České republice si budou moci vašeho pejska prohlídnout tisíce dalších lidí a obdivovat jeho fotky na internetu. Je pravděpodobné, že se z vašeho čtyřnohého přítele stane přes noc celebrita. A z vás možná taky. Kdo má za přítele celebritu, stane se přece známým taky!

PŘIHLASTE SE DO SOUTĚŽE ZDE>>

2. Můžete vyhrát skvělé ceny

Kdo se nezúčastní, nevyhraje. Nikdy nevíte, zda oním vítězem nakonec nebudete zrovna vy. Zkuste a uvidíte. Ve hře je neuvěřitelných 80 tisíc korun, ty jen tak ležet na ulici nenajdete! Jen si představte, co všechno si můžete pořídit, když vyhrajete hlavní cenu 50 tisíc! Co za to můžete koupit svému miláčkovi  nebo kam se s ním vypravit na dovolenou! Ale ani další ceny nejsou vůbec k zahození, když vás soutěžení nic nestojí, jen trochu vašeho času a kapky úsilí. Pejsky nehodnotí odborná porota, ale rozhodují o něm hlasy široké veřejnosti, o které musíte zabojovat. Naše soutěž vám nabízí různé nástroje, jak svého šampiona zviditelnit – topování, fotobonus, smečky spřízněných obdivovatelů. A navíc, ohromnou zbraní, kterou máte v ruce, jsou internet a sociální sítě! Využijte toho na maximum a sdílejte fotky svého psa a proste své kamarády o podporu. Pamatujte, že vyhrávají ti nejaktivnější.

Ceny:

1. místo – 50.000 Kč
2. místo – 15.000 Kč
3. místo – 5.000 Kč
nejPes facebooku: 10.000 Kč

Tři soutěžící z každého kraje, jejichž fotografie dostaly nejvíce SMS hlasů, získají od pořadatele certifikát (diplom).

Celkový vítěz navíc získá profesionální fotografie svého psa pořízené pořadatelem soutěže.

No řekněte, není to skvělé?

3. Zažijete vzrušení a zábavu

Až do konce dubna máte o zábavu postaráno. Tak dlouho totiž potrvá soutěž nejPes, než budou oznámena jména vítězů. Během té doby zažijete vzrušení, napětí, adrenalin i spoustu legrace, které soutěžní hry běžně provázejí. Můžete se radovat z každého získaného hlasu. Máte možnost vymýšlet bojové strategie, jak porazit konkurenci. Díky soutěži máte příležitost svému pejskovi vytvořit unikátní fotky. Někdo se kvůli tomu naučí i fotografovat a upravovat na počítači snímky. Vyzkoušíte si, jaké to je dělat někomu reklamu. Komu? No přece vašemu psu! Máte-li rádi pejsky, tak se vaše oko budeme mít následující tři měsíce opravdu čím kochat. Na našich stránkách totiž uvidíte ty nejkrásnější psy Česka. S nimi rozhodně nebudete mít náladu pod psa!

4. Poznáte nové lidi a upevníte přátelství

Do soutěže se nejen přihlašuje pěkná řádka soutěžících, ale ještě více bude těch, kteří ji budou sledovat a hodnotit. Poznáte spoustu jiných psů i jejich majitelů. Možná se s některými pejskaři skamarádíte. Možná s nimi utvoříte spřízněnou smečku. Na diskuzním fóru si můžete vyměňovat zkušenosti i dojmy ze soutěže. Zkrátka si tu utvoříte komunitu. Je také možné, že díky pejsku obnovíte kontakt se starými přáteli a známými, se kterými jste se už dlouho neviděli. Poznáte, kdo jsou vaši opravdoví přátelé. Kdo? Přece ti, kteří pošlou vašemu miláčkovi hlas!

5. Pomůžete psům z útulku získat nového pána

Je vám líto opuštěných pejsků ze psích útulků? Rádi byste jim pomohli, ale vy sami zrovna nemůžete? Přihlaste je do soutěžte a pomozte jim získat nového pána. Tím, že je v naší soutěži zviditelníte a proslavíte, je větší šance, že si těchto psích sirotků někdo všimne a zamiluje si je. Vítěznou částkou můžete přispět na psí útulek a udělat tak dobrý skutek. A naše noviny to nenechají bez povšimnutí. Rádi o vás napíšeme.

Ještě jsme vás nepřesvědčili? Nevadí, máte čas se rozhodnout až do 2. dubna, kdy končí přihlašování do soutěže. Příliš dlouho ale neváhejte. V naší soutěži se totiž bojuje i o čas. V případě, že dva či více psů získají rovný počet hlasů, vyhrává ten, kdo vstoupil do soutěže nejdřív. I tady tedy platí, že čas jsou peníze. A my pro vás máme skvělých 80 tisíc korun! Přihlaste se proto ještě dnes!

Harmonogram soutěže:

Přihlašování: 3. 3. 2014 od 08.00 do 2. 4. 2014 do 12:00
Krajské internetové hlasování: od 18. 3. 2014 od 12:00 do 2. 4. 2014 do 12:00
Facebookové hlasování od 3. 3. do 2. 4. 2014 do 12:00
Krajské SMS hlasování: od 3. 4. 2014 od 12:00 do 9. 4. 2014 do 12:00
Finálové SMS hlasování: od 10. 4. 2014 od 12:00 do 16. 4. 2 014 do 12:00
Vyhodnocení: do 30. 4. 2014