1. V čem se soutěží?

Soutěží se s digitálními fotografiemi psů.

2. Kdo může být účastníkem soutěže?

Soutěž je určena soutěžícím starším 18 let. Soutěže se mohou zúčastnit jak fyzické, tak právnické osoby s trvalým pobytem nebo sídlem v České republice a občané Slovenska dlouhodobě pobývající na území některého z krajů České republiky. Účastník soutěže musí být autorem přihlášených fotografií, případně mít s autorem soutěžních snímků vypořádána autorská práva a je majitelem psa vyobrazeného na soutěžní fotografii nebo má psa v dlouhodobé péči.

PŘIHLASTE SE DO SOUTĚŽE ZDE>>

3. Jak soutěž probíhá?

Soutěž probíhá ve třech kolech. Nejprve se hlasuje pomocí internetu v jednotlivých krajích, přičemž rozhodující pro určení kraje je místo, kde pes se svým majitelem žije. Z internetového hlasování postoupí do krajského SMS hlasování z každého kraje 30 fotografií s nejvyšším počtem internetových hlasů. První tři vítězové krajských kol pak postupují do celorepublikového SMS finále, v němž tři fotografie s nejvyšším počtem hlasů obdrží finálové ceny. Soutěž končí 16. dubna ve 12 hodin a jméno nového šampiona se dozvíme 30. dubna.

Nově bude také udělena cena nejPes facebooku, kterou získá soutěžní fotografii s největším počtem “lajků” (kliků na tlačítko To se mi líbí). Facebookové hlasování o titul nejPes Facebooku se uzavře 2. dubna 12 hodin.

4. Jak se mohu zapojit do soutěže?

Prvním krokem k úspěchu je registrace. Celá soutěž probíhá na stránce www.nejpes.cz a zde také pod tlačítkem Přihlásit svého pejska do soutěže najdete registrační formulář. Po jeho vyplnění stačí vložit prvních pár fotek a vše může začít! Přihlásit svého pejska můžete až do 2. dubna 2014. Čím dříve tak učiníte, tím větší máte šanci na vítězství! Nezapomeňte, že ve hře je skvělých 80 tisíc korun!

5. Kolik fotek mohu přihlásit?

Soutěžící smí přihlásit maximálně 10 psů, přičemž každý pes bude mít vlastní profil, kde může být vložena pouze 1 soutěžní fotografie. Každý pes smí soutěžit pouze s jedním profilem,

6. Jaké má mít soutěžní fotka parametry?

Doporučená velikost fotografií je 1 830 x 2 151 px. Povolen je pouze formát jpg a maximální velikost souboru nesmí přesáhnout 10 MB.

7. O jaké ceny se hraje?

Majitelé tří nejúspěšnějších psů z každého kraje získají od pořadatele certifikát (diplom), potvrzující jejich umístění v krajských kolech. Tři vítězní finalisté z celorepublikového finále, kteří splnili veškeré podmínky soutěže a jejichž fotografie dostaly nejvíce SMS hlasů, získají tyto peněžní ceny:

1. místo – 50.000 Kč

2. místo – 15.000 Kč

3. místo – 5.000 Kč

Vítězná fotografie z facebookového hlasování obdrží částku 10.000 Kč.

8. Kdo rozhodne o vítězích soutěže?

O pořadí jednotlivých fotografií rozhodnou hlasováním uživatelé internetových stránek www.blesk.cz přímo na těchto stránkách, a to vždy v období určeném pro hlasování, která jsou pro jednotlivá soutěžní kola uvedena v harmonogramu soutěže.

Hlasování je omezeno na 5 hlasů na jeden počítač pro každou fotografii za hodinu, 5 hlasů na jednu IP adresu pro každou fotografii za hodinu, 5 hlasů na jednoho přihlášeného uživatele pro každou fotografii za hodinu. Hlasování bude uzavřeno každý den od půlnoci do 5:00 ráno. Jakékoli snahy o opakované hlasování například pomocí automatických systémů (robotů) je zakázáno a může mít za následek vyřazení fotografie ze soutěže.

9. Jak mohu zvýšit šance svého miláčka?

Doporučujeme sdílení pejskova profilu na internetových fórech a sociálních sítích, kde můžete požádat o podporu všechny své příbuzné a kamarády.

Vynikajícím způsobem propagace je takzvané TOPování, které vašeho pejska posune na titulní stránku soutěže a jeho fotografii zvýrazní mezi ostatními účastníky. Tato funkce se aktivuje zasláním SMS ve tvaru VIP XX (za XX dosaďte číslo fotografie, která má být zvýrazněna) na číslo 907 99 15. Cena zprávy je 15 Kč.

Pomocí funkce FotoBonus můžete rozšířit galerii fotek a svého miláčka rovněž zviditelnit přidáním videa. V neposlední řadě si na svém profilu můžete vytvářet smečky spřízněných účastníků, s nimiž se vzájemně podporujete posíláním hlasů. Počet členů smečky není ničím omezen a logicky platí, že čím více členů smečka má, tím větší je jejich společná výhoda oproti ostatním!

10. Kde se mohu o soutěži dozvědět víc?

Veškeré informace o soutěži včetně diskusního fóra naleznete na stránce www.nejpes.cz.

Sledujte pozorně náš web a dozvíte se víc! Zítra vám poradíme, jak se přihlašovat, a zveřejníme celý harmonogram soutěže.