Ilona Csáková a její jorkšírky Lucinka a Bibinka

Jako známá milovnice psů zasedala Ilona Csáková (43) i v porotě soutěže nejPes a od začátku měla jasno: nejlepší jsou jorkšírští teriéři. Sama má doma dva, fenky Lucinku a Bibinku. Jsou to ale již staré dámy, první táhne na 17, druhé je deset. 

Obří dogy hokejisty Růžičky

Hokejový trenér Vladimír Růžička (50) tráví volný čas převážně doma s rodinou a se svými psy. Jsou to čistokrevné bordeauxské dogy – devítiletý pes Dasty a čtyřletá fenka Sisi. „S manželkou Evou chováme psy 17 let. Máme už čtvrtého a pátého psa stejné rasy - bordeauxskou dogu. Na plemeno jsme si zvykli, a i když psi jsou docela často nemocní a dožívají se jen osmi let, neměnili bychom,“ uvedl. 

Přihlašte svého psa do soutěže NejPes 2014
Autor: Blesk

Karel Gott a zlatý retrívr Stella

Dlouhá léta Zlatý slavík (74) neuvažoval ani o manželce, ani o psu a vystačil si ve svém domě na Bertramce sám. Pak ovšem do jeho života vstoupila Ivana, kvůli níž se vzdal svého staromládenectví. Dcery Charlotte (7) a Nelly (5) usilovně prosily svého tátu, aby jim koupil psa. „Pes v rodině, to není jako hračka, která se po čase odloží. Je to starost, ale i radost na mnoho let, kamarád na celý život,“ upozorňoval. Nakonec holčičkám vybral fenku zlatého retrívra a dal jí jméno Stella. 

Jaroslava Obermaierová a pražský krysařík Paris

Herečka Jaroslava Obermaierová (67) považuje pejsky za báječné společníky, kteří nedovolí, aby jejich páníček či panička měli špatnou náladu. Pes je podle Jaroslavy Obermaierové ten nejlepší lék proti depresi. Jí samotné náladu každodenně spravuje fenka pražského krysaříka Paris, kterou před pěti lety dostala darem od svého syna. 

Dara Rolins a teriérka Missy

V životě Dary Rolins (41) se vystřídalo nejen hodně mužů, ale i psů. Jako malá měla nejprve pudla Peggy, po něm šarpeje Bastyho, pak saharského chrta Bastiju. Ale od chvíle, kdy si pořídila prvního Jack Russel teriéra, nedá na toto plemeno dopustit. „Tihle psi jsou hraví, samostatní, překypují energií a nejsou přecitlivělí,“ pochvalovala si je Dara. Pejska Sama musela po rozchodu s expřítelem Jardou Bednářem (37) oželet, místo něj si pak pořídila fenku Missy.

I váš pes se může stát celebritou

Díky nejsledovanější psí soutěži v České republice si budou moci vašeho pejska prohlídnout tisíce dalších lidí a obdivovat jeho fotky na internetu. Je pravděpodobné, že se z vašeho čtyřnohého přítele stane přes noc celebrita. A z vás možná taky.

A proto nezapomeňte přihlásit svého čtyřnohého přítele do naší soutěže nej- Pes. Přihlašovat jej můžete až do 2. dubna. A my pro vás máme skvělých 80 tisíc korun! Přihlaste jej proto ještě dnes! 

Na webu www.nejpes.cz.

Přihlašte svého psa do soutěže NejPes 2014
Autor: Blesk