1. Dejzinka

Malá chlupatá kulička, kterou doma chrání dva velcí psi. Kříženec Dejzinka z Prahy je miláčkem celé rodiny, protože je milá, přítulná a hravá.

Jersey
Autor: nejpes.cz

2. Lex

Bílo-čokoládovo-světle hnědý americký pitbull teriér s modrýma očima je hravý, ale také velice hodný a poslušný, jak tvrdí jeho panička ze Středočeského kraje. Rád spinká a po probuzení projevuje velkou chuť do života.

Lex
Autor: nejpes.cz

3. Tobiášek

Ušatá mini čivava je malá skoro jako do dlaně a ne o moc větší než plyšová myš, s níž v postýlce spí, nebo jí tahá v zubech. Podle středočeské majitelky je Tobiášek lumpík.

Tobiášek
Autor: nejpes.cz

3. Eduard

Štěňátko bígla ze Středočeského kraje je rozený krasavec, a proto rád pózuje fotografům.

Eduard
Autor: nejpes.cz

4. Gery

Zlatý retrívr z Vysočiny je temperamentní a přátelský pejsek, který se rád mazlí. Má rád lidi i ostatní pejsky. Každou návštěvu vítá s hračkou nebo s botou v tlamě. Taky rád krade jídlo z kuchyňské linky nebo ze stolu. Je šikovný a dokonce zkouší jezdit na skateboardu.

Gery
Autor: nejpes.cz

5. Coudy

Maltézský psík z Moravskoslezského kraje rád jezdí autem, a když mu to pán dovolí, posadí se i za volant. Oblíbil si i podprsenku své paničky, kterou nosí omotanou kolem krku, ale je mu proklatě velká.

Coudy
Autor: nejpes.cz

6. Theodor

Kokršpaněl z Olomouckého kraje má nejen zlatavou srst, ale i zlatou povahu. Klidně snese kolem krku barevný kroužek s ostny!

Theodor
Autor: nejpes.cz

7. Enny

Černá fenečka Enny žije ve Zlínském kraji, a i když je to kříženec, s černou náprsenkou na hrudi jí to moc sluší. Tahle se fotila poprvé v životě a zvládla to jako opravdová profesionálka, v klidu a pohodě.

Enny
Autor: nejpes.cz

8. Lili

Malá čivava Lili z Moravskoslezského kraje by se ráda o svoji výhru rozdělila s kamarádkou Adélkou, která byla odebrána z týrané rodiny a podstoupila už pár finančně náročných operací.

Lili
Autor: nejpes.cz

9. Gucci

Australský ovčák z jižní Moravy má před sebou nádhernou „kariéru“. Až vyroste, bude léčit lidské duše nezištnou psí láskou v rámci takzvané canisterapie.

Gucci
Autor: nejpes.cz

11. Ashley

Štěně rotvajlera z Moravskoslezského kraje mají její páníčkové už od narození, protože chovali už její maminku. Že se jí ale povedla!

Ashley
Autor: nejpes.cz

12. Jersey

Rozkošný Jack Russell teriér z Ústeckého kraje je charakteristický hnědou skvrnou kolem oka. Ta ho ale vůbec nehyzdí, ale naopak přímo krášlí!

Jersey
Autor: nejpes.cz

13. Sindy

Kříženec jezevčíka s českým teriérem se do soutěže přihlásil z Olomouckého kraje a podle slov majitelky je to roztomilý miláček. Má moc rád druhé psy. Z toho by si měl vzít člověk příklad!

Sindy
Autor: nejpes.cz

14. Pepsi

Pepsi je prostě Pepsi, jak říká její majitel Tomáš z Karlovarského kraje. Je sladká a její přítomnost vždy povzbudí a osvěží. Pravděpodobně jde o křížence labradora se stafordem.

Pepsi
Autor: nejpes.cz