„Je to jako prokletí. Když jednou natočíš pohádku, kde hraješ prince, a povede se to, pak už celý život budeš jenom princ,“ řekl svému kolegovi herec Vladimír Ráž v době, kdy Pavel Trávníček natáčel Tři oříšky pro Popelku.

Dnes už vlastního koně Pavel Trávníček nemá, ale alespoň jednou za měsíc se na něm rád projede.
Autor: Prominenti, TV Barrandov
Právě v této pohádce se princ Trávníček poprvé posadil na koně. „Zalíbilo se mi to, začal jsem jezdit pravidelně,“ říká. Nějakou dobu měl i svého vlastního koně. „Kamarádi mi to nakonec rozmluvili. Říkali, že kůň musí být ježděný. Jenže kolik já mám času? Jednou za měsíc? To je málo. Ale byl to příjemný kůň,“ vzpomíná.

Rolls Royce? Splnil jsem si sen

Podle Pavla Trávníčka každý chlap touží po tom, mít svého rollse. „A když hodně chcete, nakonec si ten sen splníte. Ano, cítím se jako král,“ usmívá se. Svou limuzínu, dnes už veterána, si nechal přivést z Anglie.

S bílým lakem kontrastuje červená kůže v interiéru.
Autor: Prominenti, TV Barrandov
S bílým lakem kontrastuje červená kůže v interiéru.

„Není to ani tak luxus, jako spíš technická rarita. Je vyrobený v roce 1968 a už má automatickou převodovku a automatické otevírání okýnek,“ vysvětluje Prominentům (TV Barrandov). Říká, že na svatbu by byl tenhle automobil hezký. Uvažuje tedy o tom, že by se svou přítelkyní Monikou Fialkovou (25), se kterou žije už šest let, přece jen oženil? „Všechno je možné. A založit ještě rodinu? Člověk míní, pánbůh mění - uvidíme, co to se mnou udělá,“ krčí rameny.

Video
Video se připravuje ...

Trávníček a jeho Rolls Royce TV Barrandov

Zdroj: Pořad Prominenti, TV Barrandov (vysílá se každé pondělí večer)

Fotogalerie
8 fotografií