Soutěž o Nej houbaře letošního roku běží na plné obrátky, do redakce dorazily stovky fotografií ze všech koutů republiky. A jak se můžete přesvědčit na našich stránkách, spousta nálezů opravdu stojí za to! Pěkné fotografie ovšem znamenají také velkou konkurenci. Přemýšlíte, jak na svou fotografii upozornit, aby dostatečně vynikla v záplavě jiných? Řešení je překvapivě jednoduché!

Vyfoťte se s Bleskem a propagujte svou fotografii!

Vše, co pro propagaci svého houbařského úlovku musíte udělat, je umístit na svou fotografii aktuální titulku tištného Blesku. Titulní strana nemusí být na fotce nijak zvlášť nápadná - jako inspirace vám mohou posloužit některé z obrázků v naší fotogalerii. A v čem vlastně získaná výhoda spočívá? Vaši fotografii s aktuálním výtiskem Blesku umístíme na prominentní místo v hlavním panelu webových stránek soutěže NejHoubař. Díky tomu ji žádný z navštěvníků stránek nepřehlédne, naopak, všichni ji vidí a mohou také přidat facebookový "like", čímž se fotka opět dostává k většímu okruhu lidí, kteří pro ni mohou hlasovat.

Celkem v letošním ročníku soutěže NejHoubař rozdělujeme 17 tisíc korun v hotovosti a k tomu krásné věcné ceny. O vašem úspěchu může nakonec rozhodnout jediný hlas, získejte ho díky fotce s Bleskem!

Fotogalerie
3 fotografie