Pro psí šampiony soutěže jsme přichystali zbrusu nové parádní ceny. Hlavní vítěz celé soutěže a jeho páníček získají výhru 50 000 korun! A vítězové jednotlivých soutěžních kategorií dostanou kvalitní elektroniku.

Pokud máte rádi komunitní servery typu Facebook, tímhle vylepšením vás určitě potěšíme. Během soutěže totiž spustíme speciální portál přímo pro pejskaře, s možností přidávání přátel, posílání fotografií a mnoha dalšími užitečnými funkcemi.

Soutěží se v devíti kategoriích, rozdělených do tří kol a do všech je možné vkládat pejsky už od začátku soutěže. Vkládání pejsků do kategorie končí vždy začátkem hlasování.

Vítězové kategorií se spolu utkají 12. června v superfinále, kde naši porotci vyberou hlavního šampiona soutěže. Součástí superfinále bude i veliký psí den, spojený s ukázkami psích sportů a jiných psích dovedností, stánky s laskominami a doplňky pro pejsky a mnoha dalšími atrakcemi. To vše za účasti známých osobností, kteřé mají rády pejsky.

Každý soutěžící pejsek se na rozdíl od loňského ročníku může zúčastnit všech soutěžních kategorií. Pokud ale v jedné z nich vyhraje, nemůže už vyhrát v další. Hlasovat z jedné IP adresy bude možné jednou za 30 minut. Mezi půlnocí a šestou hodinou ráno bude hlasování přerušeno.

Součástí každého kola soutěže je i 'bonusová kategorie' NejPes z útulku, ve které budou psí bezdomovci bojovat nejen o hlasy čtenářů, ale i o zájem a lásku svých možných budoucích páníčků. Snad se i na ně usměje štěstí.

Kategorie soutěže

První kolo (Vkládání 4. března - 21. března, hlasování 22. března - 11. dubna):

1. Štěně roku

2. Maxipes roku

3. Kategorie podle výsledků čtenářské ankety

Bonusová kategorie: Nej pes z útulku - 1. kolo

Druhé kolo (Hlasování 12. dubna - 2. května):

4. Elegán roku

5. Akční hrdina

6. Já a můj pes

Bonusová kategorie: Nej pes z útulku - 2. kolo

Třetí kolo (Hlasování 3. května - 24. května):

7. Miláček roku

8. Psí kousky

9. Komik roku

Bonusová kategorie: Nej pes z útulku - 3. kolo

nejPes 2010
Autor: Blesk.cz

Vstup do diskuse
Autor: Blesk.cz