banner
Autor: Blesk.cz

Pejska nebo pejsky můžete přihlásit do jedné nebo více z devíti kategorií rozdělených do tří kol. Nechybí ani kategorie pro štěňátka, největší psí elegány, nebo 'maxipsy'. O tom, kdo v kategoriích zvítězí, rozhodnou sami čtenáři Blesk.cz v hlasování. Vítězové jednotlivých kategorií se pak v červnu utkají o titul NejPes Česka, kterého ve velkém finále vybere odborná porota během psího dne. Superšampión a jeho páníček získají super odměnu 50 000 korun.

Do nového ročníku soutěže jsme pro vás a vaše psí kamarády připravili spoustu vylepšení. Zbrusu nová je například i možnost vkládání videa do profilu pejska, možnost psaní vzkazů na profily páníčků, nebo přísnější opatření proti možným podvodům v soutěži. Navíc je v každém kole i čtvrtá, bonusová soutěžní kategorie, v níž mohou soutěžit pejsci z útulků, kteří na svého páníčka teprve čekají.

V roce 2009 se v soutěži NejPes Česka sešlo skoro dvacet tisíc psů, a vznikla tak největší galerie fotografií psů v historii českého internetu. Pokud jste loni nevyhráli, máte právě teď skvělou šanci to napravit. Stát se NejPsem a vyhrát 50 000 korun může i ten váš štěkající nejlepší přítel. Těšíme se na vaši účast!