Pejsci do kabelky, ale také psi bojoví i obranáři. Ve výčtu psích celebrit nechybí ani kříženci. Jak se o jejich paničky a páníčci starají?

Jan Rosák: Hagroušek nám zatím nahrazuje vnoučata

Pes Hagrid zatím Janu Rosákovi nahrazuje vnouče...
Autor: Prominenti, TV Barrandov
Známý moderátor se nedávno vrátil na televizní obrazovky s pořadem Videostop (TV Barrandov). Nemá tedy mnoho času, ale na svého Hagrida, pojmenovaného podle obra Harryho Pottera, si ho najde vždycky. Hagrid je kříženec – jeho babičku, černou psí holčičku Šarinku, před lety Rosákovi zkřížili se zlatým revírem.

Většina štěnat byla černá, ale Elsa byla krásně zlatá. Hagrid je jejím synem – narodil se poté, co Elsu zkřížili opět se zlatým revírem. „Je to náš miláček. Vnoučat jsem se zatím nedočkali, tak nám je nahrazuje,“ směje se Jan Rosák

Miss Kateřina Sokolová: Je to naše miminko

Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová má nejen nového přítele Roberta, ale také nového psa. „Sami bychom si ho nepořídili, máme oba málo času. Ale přítel ho dostal k narozeninám, tak se tedy o něj staráme,“ svěřuje se. Pejskovi se dostává maximálně péče, nedávno mu Kateřina pořizovala i nový obleček. „Je to takové naše miminko,“ shodují se s Robertem (viz video).

Diana Kobzanová: Smeták by se ke mně nehodil

Diana Kobzanová svou bulteriérku venčí každé ráno nejméně hodinu.
Autor: Prominenti, TV Barrandov
Diana Kobzanová má sice málo času, ale jako spousta jiných pejskařů toho svého vždy brzy ráno pravidelně alespoň hodinu venčí. „Než jdu do práce, potřebuje se pořádně vyběhat a vyčůrat,“ říká při procházce v parku. A proč si pořídila právě bulteriérku? „To je jednoduché – nějaký chlupatý smeták by se ke mně určitě nehodil,“ tvrdí.

NejPes 2011: Vyberte soutěžní kategorii

NejPes 2011: Vyberte soutěžní kategorii

Vyberte jeden z návrhů, které jste nám poslali do redakce a rozhodněte o deváte soutěžní kategorii. Největší psí soutěž na internetu začíná už 11.…celý článek

Helena Zeťová: Jsou mi milejší, než lidi

Fotila se s nimi i pro katalog oděvní firmy.
Autor: Prominenti, TV Barrandov
Jack russell teriér Sam zůstal Heleně ze vztahu s hokejistou Jaroslavem Bednářem. Bylo mu ale smutno, tak mu pořídila kamaráda Bena, divocha stejné rasy. Nedávno s nimi pózovala i pro katalog oděvní firmy. Nemůže si je vynachválit: „Jejich společnost je mi často příjemnější, než ta lidská,“ říká.

Michaela Salačová: Chtěla bych mít chovnou stanici

Čínský chocholatý pes Michaely Salčové hlídá jejího synka Olivera.
Autor: Prominenti, TV Barrandov
Jako modelka, manažerka a moderátorka toho musí zvládat opravdu spoustu. Navíc ji naplno zaměstnává její malý syn Olivek. Ale na své dva čínské chocholaté psy Adámka a Alfa nedá dopustit. Zamilovala se do nich natolik, že by si jednou chtěla vyplnit svůj velký sen pořídit si i chovnou stanici.

Nora Mojsejová: Psí život, který se dá jen závidět…

658370:gallery:true:trueZřejmě nejrozmazlovanějšími psy ve střední Evropě jsou dva naháči Šéfky Nory Mojsejové. Nora je pravidelně několikrát denně převléká, ovšem výhradně do značkových oblečků. Pejsci mají i svá pyžámka, košilky s brilianty od Swarovského, slunečníky i opalovací lehátka.

„Jeli jsme s pejsky z Košic do San Rema. V pětihvězdičkovém hotelu mi tam ale řekli, že psi nesmí vůbec ven z pokoje, nemůžou na pláž ani se koupat! Tak jsem se jenom z okna podívala, jak vypadá moře a jeli jsme hned zpátky,“ vypráví rozzlobeně. Špatně se podle ní nemají ani další dva psi, kteří jsou na zahradě. V boudě mají totiž postele i svou televizi! Inu, a pak se řekne psí život…

Fotogalerie
8 fotografií

Zdroj: Prominenti TV Barrandov (pořad se vysílá každé úterý večer) a archiv