Dvanáctiletá Fenka chrta Whippeta jménem Bany Charming soutěžila ve více kategoriích, redakce Blesk.cz ale neodolala jejímu smutnému psímu pohledu. Jinak by ale podle paničky Venduly Ichové z Českých Budějovic mohla být i Komikem roku. Nejraději prý leze do trouby…

Maličký Charlie s paničkou.
Autor: nejPes 2011
Fenku drsnosrstého jezevčíka Daju přihlásil do soutěže Michal Bažant. V internetovém hlasování skončila v kategorii Akční hrdina na 4. místě. V galerii měla jedinou fotku, ale právě ta redakci Blesk.cz zaujala: Na profesionální reportážní úrovni zachycuje Daju v opravdové akci.

Také maličké štěňátko čivavy Charlie soutěžilo v téměř všech kategoriích. Tohle miminko je miláčkem Martiny Šturmové z Prahy a jeho fotky si získaly i redakci. Určitě se mu bude hodit cena, kterou má pro něj Blesk.cz připravenou.

Ceny redakce pro pejsky i pro páníčky

Pro pejsky má redakce překvapení: Budou se moci pyšnit oblečky s reflexními prvky a jménem, ušitými každému z nich na míru!

Ale zkrátka samozřejmě nepřijdou ani jejich páníčci. Ti dostanou cenu v podobě užitečného litinovo kamenného elektrického grilu od firmy ETA.

PŘEHLED PEJSKŮ, KTEŘÍ ZÍSKALI CENU BLESK.CZ A VÍTĚZŮ VŠECH SOUTĚŽNÍCH KATEGORIÍ:

Fotogalerie
12 fotografií