Moderátorka Michaela Ochotská, psí psycholog Jan Desenský a špičkový veterinář Jan Herčík neměli včera lehký úkol. Na brněnkém Výstavišti vybírali nejPsa roku 2011 už jenom z devíti pejsků, který každý zvítězil ve své kategorii. Po přehlídce na soutěžním molu a zkušebních otázkách nakonec po delším dohadování rozhodli. Absolutním vítězem, který získal i hlavní cenu 50 000 korun se nakonec stalo Štěně roku 2011, bobtail Andík!

Jsem úplně v šoku, říká panička

Jeho panička Kateřina Bigolinová z Českých Budějovic byla v vítězství svého čtyřnohého miláčka v šoku. „Vůbec jsem to nečekala, vždyť jsme měli silné soupeře,“ řekla Blesk.cz. Andíka čeká podle ní po návratu domů velký věnec z buřtů. „Pojedeme to taky spolu oslavit někam do přírody,“ slibuje mu panička.

Do superfinále pomohl Andíkovi silný hlasovací tým

Kateřina Bigolinová z Českých Budějovic se psem Andíkem vyhráli soutěž NejPes 2011 a odnesli si 50 000 korun!
Autor: Blesk - Ondřej Požár, Jaroslav Volný
Andík si ale vedl skvěle už od začátku soutěže. Vyhrál kategorii Štěně roku, v další kategorii dítě a pes byl na 2. místě. „Dali jsme na rady Blesk.cz a postavili jsme mu silný hlasovací tým,“ popisuje cestu k vítězství Kateřina Bigoliová.
„Oslovili jsme naše přátele na Facebooku a dalších sociálních sítích. Obvolali jsme taky všechny naše známé,“ vysvětluje. Hlasovali až do posledních vteřin. „Letěli jsme zrovna na dovolenou do Říma a hlasovali ještě i na letišti. Málem nám kvůli tomu uletělo letadlo,“ vzpomíná.
Podle ní hlasující, který jejich Andíkovi poslal nejvíce hlasů, také nepřijde zkrátka. „Už jsme s ním mluvili a pozvali ho na skvělou večeři,“ říká.

Fotogalerie
6 fotografií