Pitbulteriérka Kelly to neměla ve svém krátkém životě jednoduché. Napadala své páníčky, kteří ji nakonec loni dali do pražského útulku pro problémové a opuštěné psy Dog-point. Adoptoval ji další pán, i ten fenku ale po měsíci vrátil. Jinde by takový pes dostal smrtící injekci, v útulku, kde také napadala

Kelly v útulku trénuje specialista na bojová plemena Daniel Žďárský.
Autor: nejpes
kde koho, ale dali Kelly další šanci.

Pitbulku, která útočila na lidi bez varování, teď v útulku trénuje specialista na bojová plemena Daniel Žďárský. A Kelly se mění před očima. „Za půlrok intenzivního cvičení si získala tisíce fanoušků z řad pejskařů. Je to pejsek, který se mění před očima,“ vysvětluje Michaela Zemánková z Dog-pointu, proč má mladá fenka v soutěži nejPes tolik hlasů.

Hlasujte a přihlašujte pejsky ZDE >>>

Přihlaste i svého mazlíčka!

Přiklad Kelly, která do soutěže vstoupila minulý týden, ukazuje, že šanci na vítězství má opravdu každý pejsek. A to přesto, že hlasování už začalo. Pokud tedy váš mazlíček ještě nesoutěží, neváhejte a přihlaste ho také!

Stačí se zaregistrovat na stránkách www.nejpes.cz, vyplnit krátký dotazník, vložit profilovou fotku a můžete soutěžit. A pokud vytvoříte silný hlasovací tým, pak se i váš pejsek může během několika dní dostat na finálové pozice!

Podívejte se na výcvik Kelly a na pejsky, kteří zatím v v krajích vedou:

Fotogalerie
18 fotografií