Vedení si pořád drží pitbulka Kelly z pražského útulku, na 2. a 3. místě se střídají středočeský Fruit du Soleil a jihomoravská Sisi. Všechno ale může být jinak, SMS hlasování končí až ve čtvrtek 21.6. ve 12:00 hod. Pořadí tedy stále můžete výrazně změnit svými hlasy, jak ostatně ukázal už průběh krajských kol. Chcete, aby se nejPsem Česka 2012 stal právě ten z vašeho kraje? Pak neváhejte a posílejte mu textové SMS hlasy!

HLASUJTE PRO ŠAMPIÓNA VAŠEHO KRAJE ZDE >>>

Jak hlasovat?

Chcete, aby právě mazlíček z vašeho kraje byl nejPsem České republiky? Posílejte mu na telefonní číslo 90 79 909 SMS hlasy ve tvaru: PES mezera ČÍSLO PSA. Podrobné profily krajských vítězů najdete na stránkách soutěže www.nejpes.cz. Na jednoho vylosovaného hlasujícího čeká navíc výhra v podobě zájezdu v hodnotě 10 000 korun.

Co na své šampióny prozradili páničci

Pečovatelka Dana Vičanová z Bohumína je na svého Amorka náramně pyšná.
Autor: nejpes
Moravskoslezský kraj: Amorek je vášnivý televizní divák- Bleskovou medaili s jedničkou si na severu Moravy odnesl domů bílý chlupáč Amorek (2) z Bohumína. Jeho majitelky Marta (74) a Dana (37) Vičanové jsou na svého mazlíčka obzvlášť pyšné. Špicl Amorek je totiž takový společník, že s nimi tráví volné chvíle i u televize. "Dokáže se s námi dívat hlavně na přírodopisné filmy i desítky mint," prozrazují paničky.

1. místo obsadil rotvajler Darken (6). Na snímku je se svou paničkou Karolinou Červenkovou.
Autor: nejpes
Plzeňský kraj: Darken spí s paničkou v posteli - NejPsem v Plzeňském kraji je rotvajler Darken (6). Cenu si přišla do Pet Centra v plzeňském nákupním centru Plaza převzít jeho majitelka Karolína Červenková se Strašic na Rokycansku. Její rotvajler je prý ale pěkné kvítko: „Od malička spí se mnou v posteli. Také je moc mlsný. Nedávno jsem nechala hrnec s rizotem na sporáku, on shodil pokličku a všechno spořádal,“ prozradila Červenková.

Šampiónem Jihočeského kraje se stal bulteriér Rubens Martiny Trojkové
Autor: nejpes
Jihočeský kraj: Darken je tak ošklivý, až je hezký - Šampiónem Jihočeského kraje se stal bulteriér Rubens Martiny Trojkové (28) z Vimperka. Pětiměsíční štěně se sice moc fotit nechtělo, ale jeho panička na jeho adresu nešetřila chválou. „Ten můj pejsek je tak ošklivej, až je krásnej. I když je to bojové plemeno, je to zároveň obrovský mazlíček. Je to můj gaučák, kterého nic nerozhází a s každým by odešel. Bude to přítulný pes,“ prohlásila hrdá majitelka.

Fotogalerie
20 fotografií