Pitbulteriérka Kelly to neměla ve svém krátkém životě jednoduché. Napadala své páníčky, kteří ji nakonec loni dali do pražského útulku pro problémové a opuštěné psy Dog-point. Adoptoval ji další pán, i ten fenku ale po měsíci vrátil. Jinde by takový pes dostal smrtící injekci, v útulku, kde také napadala kde koho, ale dali Kelly další šanci.

Bohužel oblíbený pejsek dnes ve 12.15 hodin zemřel. Chovatelé z útulku, kde žila, jsou zdrcení a zažádali o pitvu, aby se zjistilo, co vlastně Kelly bylo.

"Byl sem s tebou... Když tě přivezli, vytáh sem tě z auta. Když si šla do novýho domova a já se na tebe byl podívat. Když ses vrátila. Když si byla zlá a chtěla si "zabít" Pavla, stál jsem při tobě. Začali jsme trénovat. Hodně jsme toho spolu vypotili, naběhali, naskákali. Byla jsi dokonalá. Naše cesta byla krásně nalajnovaná a nic nás nemohlo zastavit. Vzal jsem si tě domu a krásně nám to šlapalo. Ale rozhodla ses, že musíš "zabít" i mě, ale já ti chtěl dát šanci. Když ses mě pokusila "zabít" podruhý i potřetí... Nechtěl sem tě opustit, vzal sem si tě znovu domů a věřil jsem.. Nedokázal sem tě uklidnit, ukázat ti, že se nemusíš bát.... Už sem tě nedokázal udržet... Když jsi dnes v poledne poprvé klidně usla v mojí náruči a začaly na tebe padat moje slzy... Byl jsem s tebou.... Od začátku, do konce. Kelčo, díky za to všechno, co si nám dala. Nikdy na tebe nezapomenu!" napsal na Facebook její páníček z útulku Honza.

Fotogalerie
7 fotografií

NejPes 2012: Útulkářka Kelly v soutěži končí, nemá páníčka!

NejPes 2012: Útulkářka Kelly v soutěži končí, nemá páníčka!

Obrovskou přízeň čtenářů Blesk.cz si získala pitbulka Kelly z Prahy. Její příběh problémového psa, který napadal své páníčky a skončil nakonec v útulku,…celý článek