Pokud byste tuto dovolenou rádi vyzkoušeli, ale bojíte se, že ovládání hausbotu je pro vás složité, nebo že na lodi nebudete mít dostatečné pohodlí, mýlíte se! Tyto lodě jsou přizpůsobeny potřebám i těch nejnáročnějších klientů. Díky plné vybavenosti je i pro rodinu s menšími dětmi zajištěné maximální pohodlí. Samozřejmostí je i sprcha s teplou vodou.

Ani o bezpečí své rodiny se bát nemusíte, lodě pravidelně prochází přísnou kontrolou a pravidelnou technickou údržbou. Samozřejmostí je schválení Státní Plavební Správou pro provoz v půjčovně.

Autor: Pujcithausbot.cz

Největší předností dovolené na hausbotu je ale především klid a pohoda daleko od lidí a hlučných turistických destinací. S hausbotem můžete jet kdykoliv a kamkoliv se vám zlíbí a nemusíte se přitom ohlížet na ostatní.

Není úžasnějších prázdnin pro děti, než dobrodružství na vodě, o kterém budou vyprávět ještě hodně dlouho. Skoky do vody, pozorování zvířat, rybaření, to je jen pár maličkostí, na které se můžete těšit.

Autor: Pujcithausbot.cz

Společně strávený čas s rodinou je přece ten nejkrásnější a nejdůležitější. Radostné úsměvy a zářící oči těch nejbližších se vám vryjí do paměti a vy budete vědět, že dny strávené na lodi, byly tou nejlepší volbou.

Více informací o zapůjčení hausbotu naleznete na www.pujcithausbot.cz.