Pokud tedy váš mazlíček patří mezi malá, miniaturní nebo krátkosrstá plemena, pak mu nadělte k vánocům slušivý obleček Nejlépe, nejvýhodněji a nejrychleji nakoupíte prostřednictvím internetu v shop.nejpes.cz.

Nenechte je trpět

Nepočítejte s tím, že váš mazlíček má přece srst a proto mu nemůže být venku zima. Jeho organizmus reaguje stejně jako lidský. Pokud vyjdete ven z často přetopeného bytu a budete málo oblečení, snadno nastydnete. A totéž hrozí vašemu pejskovi. Jeho zdraví vám určitě za pár korun stojí. Ceny zimního oblečení se v shop.nejpes.cz pohybují od 91 korun za svetr do 447 korun za nepromokavou kombinézu. Většina výrobků navíc má záruku českého výrobku - kvalitní zpracování.

Inspirujte se a pořiďte svému pejskovi dárek

Oblečení pro psy
Autor: shop.nejpes.cz
Tepláková souprava VIKI v šedé barvě na všechny čtyři nohy se zapínáním na knoflíčky. S kapucí a reflexními pruhy, očko na přípnutí vodítka. Cena od 327 Kč do 348 Kč podle velikosti.

Módní pulovr HUBERT se zajímavými

Oblečení pro psy
Autor: shop.nejpes.cz
prvky jako jsou plastické copánky, kapsička na knoflík a položená kapuce. Elastický materiál zajistí, že pulovr dobře padne a jeho oblékání není nijak náročné. Dodává se v příjemných podzimních barvách, kombinaci khaki a cihlové. Cena od 123 Kč do 139 Kč podle velikosti.

Oblečení pro psy
Autor: shop.nejpes.cz
Jednobarevný svetr POLAR je zhotoven ze silného úpletu, který je hřejivý a elastický, svetry se dobře tvarují podle "postavy" psa, jsou velmi praktické a nenáročné na údržbu. S bezpečnostní reflexní nášivkou na hřbetě. Cena od 126 Kč do 163 Kč podle velikosti.

Prošívaná vesta TOMMI Alpine SLIM s

Oblečení pro psy
Autor: shop.nejpes.cz
náplní z dutého vlákna spolehlivě ochrání před zimou, přesto je zachovaná vzdušnost a lehkost modelu.
Zip ve žluté barvě vesty. Na přání zákazníků se dodává i v úpravě FIT&SLIM určené štíhlým plemenům psů (jezevčík, jorkšír, peruánský naháč apod.). Cena od 184 Kč do 445 Kč podle velikosti.

Oblečení pro psy
Autor: shop.nejpes.cz

Bavlněná - manšestrová mikina WENDY s dlouhým rukávem, kapucí, kapsičkou na zádech a očkem na připnutí vodítka. Pohodlná, teploučká mikina se obléká přes hlavu. Cena od 200 Kč do 302 Kč podle velikosti.

Nepromokavá vesta PET´S PARTY

Oblečení pro psy
Autor: shop.nejpes.cz
TIME dobře ochrání záda před provlhnutím, bez přehnaného zateplení poskytuje komfort a pohodu nošení. Elegantní černá v kombinaci s červenou podšívkou podtrhuje temperament psích andílků s duší čertíka. Dokonalý městský outfit na jarní a podzimní období. Cena od 127 Kč do 198 Kč podle velikosti.

Komerční prezentace