Do soutěže vstupte ZDE>>

Rex našel pánička na Facebooku

Své o tom ví i Rexík, Schillerův honič z Klášterce nad Ohří. V útulku strávil dlouhých sedm let. V létě roku 2012 si ho osvojila mladá slečna, ale kvůli jeho temperamentní povaze ho musela po pouhých třech měsících do útulku vrátit. Nakonec se na něj štěstí přece jen usmálo a od listopadu 2012 je součástí rodiny paní Ladislavy. Ta ho objevila shodou náhod na facebookovém profilu kláštereckého útulku. Původně měla přitom zájem o úplně jiného psa, ten byl však zvyklý na rozlehlou zahradu a do bytového domu, v němž paní Ladislava žije, se vůbec nehodil. Nakonec tak padla volba na Rexíka a dnes již všichni vědí, že to bylo nejlepší možné rozhodnutí.

Áju chtěli utratit v osmi měsících

Podobné štěstí měla i Ája, kříženka jacka russela s jezevčíkem. Pan Pavel z Kladna ji objevil v inzerátu krátce poté, co mu umřela dvanáctiletá fenka. Tehdy osmiměsíční Áju její bývalá majitelka sice zachránila před utracením, neměla však dostatek času ani sil se o ni postarat. Pavel má dnes z Áji ohromnou radost - mimo jiné proto, že Ája vypadá úplně jako pejsek z internetového portálu Seznam.cz.

Dáša přišla o zadní packu

Lehký život neměla ani fenka Dáša. Celý život sice strávila v milující rodině, musela však absolvovat tři náročné operace zadní packy, o kterou nakonec přišla. I navzdory tomuto handicapu je však stále veselá a nenechá se nijak omezovat - jak popisuje její majitelka, paní Květa, Dášeňka ráda plave a na zahrádce honí kočky i myši. Vloni na podzim oslavila 10 narozeniny, přesto je pořád hravá jako štěně.

Máte doma také pejska? A třeba i s podobným příběhem? Neváhejte a přihlaste ho do naší soutěže! Všechny informace naleznete na stránkách www.nejpes.cz. Zaregistrujte svého pejska ještě dnes a soutěžte o ceny za 80 000 korun!

Fotogalerie
3 fotografie