Pozor pozor! V naší soutěži o NejPsa České republiky jde do tuhého! Právě dnes se totiž rozjíždí krajské sms hlasování, z něhož vzešlí šampioni si to rozdaji v celorepublikovém superfinále!

A co musíte pro úspěch svého miláčka udělat? Základem je co nejvyšší počet obdržených sms hlasů. Ty musí být zaslány v termínu od 4.4. do 15.4.2013 na číslo 907 99 10 a musí mít tvar v podobě unikátního kódu, který se dnes ve 12:00 objeví u profilu každého soutěžícího. Pomocí těchto sms hlasů budou z každého kraje vybráni tři zástupci pro celorepublikové finále, které začíná 18.4.2013. Veškeré detaily týkající se hlasování najdete v pravidlech soutěže.

Připomínáme, že v letošním ročníku se výherci budou radovat ze skutečně rekordních cen. Šampion si odnese titul NejPsa 2013 a k němu prémii 50 tisíc korun, pejskové na druhém a třetím místě dostanou 20 tisíc a 10 tisíc korun.  Proto neváhejte a shánějte pro svého pejska podporu, kde se dá. Všem soutěžícím držíme palce a o aktuálním dění vás budeme podrobně informovat!