Hlavně psi menších ras se rádi schovají do spacáku. justhunter.cz, 1313
Autor: archiv firem
Nové ležení 

 

Potřebuje už nový pelíšek, protože ten starý už je celý ošoupaný? Tak hurá nějaký vybrat. Neměl by být moc tvrdý ani měkký. Když je umístěný v chladnější místnosti, třeba na chodbě, musí izolovat od vlhka a chladu. A nezapomeňte, že většina psů si chce své spaní sama ustlat, takže je dobré přidat nějakou tu dečku, kterou si nahňoucají, jak potřebují. Asi nejoblíbenější jsou látkové pelechy vyplněné molitanem nebo dutým vláknem. Nejlepší jsou typy, kdy se dá sundat vrchní povlak a vyprat ho, stejně jako výplň. Ale ty se pro velká plemena nad 30 kg moc neosvědčily. Jak se na nich pes před spaním a při spaní různě motá a hrabe, brzy je roztrhá. Za druhé bývají tak velké, že se často nevejdou do pračky. A kdo by chtěl polštář o velikosti malého fotbalového stadionu drbat kartáčkem ručně? Řešením jsou plastové pelechy s odvětráním, do kterých se dá polštář, nebo proutěné pelechy.

 

Fitmin Imuno podpoří imunitní systém a zvýší přirozenou obranyschopnost organizmu. Fitmin 190 Kč
Autor: archiv firem

Vybavte ho pro psí počasí

 

Psi už dávno nejsou tak odolní. Hlavně ti, co žijí většinu života v našich bytech. Pokles teploty je pro ně stejně nepříjemný jako pro nás a nemoci na sebe nenechají dlouho čekat. S předcházením nejen v zimním období pomůže psům nějaký výživový doplněk, který podporuje přirozené obranné a regenerační procesy v těle psa. Další možností jsou doplňky stravy, které podpoří trávení a detoxikační činnosti jater a obnoví bakteriální rovnováhu ve střevě. 

 

Brit Care Salmon Oil pro krásnou srst. Brit,249 Kč
Autor: archiv firem
Krásný kožíšek lépe v zimě hřeje

 

V zimě je potřeba mít srst v pořádku, aby dobře hřála. K tomu poslouží nejen všechny možné kartáče a hřebeny, kterými by měl milující páníček svého chlupáče pravidelně pročesávat. Další možností jsou potravinové doplňky, které podporují správnou činnost kůže. Měly by obsahovat látky nezbytné pro obnovu kůže, srsti a drápků, a napomáhat tak urychlené reparaci poškozených krycích tkání. Na srst je také skvělý lososový olej. Své by o tom mohli vyprávět majitelé psů, kteří s nimi chodí výstavy. Lososový olej vyrovnává poměr mezi Omega 3 a Omega 6 mastnými kyselinami a významně snižuje hladiny cholesterolu v krvi. Pomáhá řešit některé zdravotní problémy, jako je lámavost a vypadávání srsti, matnou srst, lupy, vysychání a záněty kůže, řídkou srst, alergické reakce, problémy s pigmentací. Srst je pak hustá a lesklá.

Pro lepší skoky

 

Zdravé klouby nepotřebují jen lidé. I zvířata trápí, a tak je dobré jim dopřát nějakou speciální kloubní výživu. Hlavně větší a těžší plemena mají s klouby ve vyšším věku potíže. A kdo by chtěl, aby se jeho pes jen smutně ploužil. Pomůže třeba BRIT+ ARTHRO-MATRIX HIP & JOINT SUPPORT, který obsahuje zdroj glukosaminu v podobě  zelených mušlí, zdroj chondroitin sulfátu a MSM – žraločí chrupavky. Všechny tyto přírodní látky podporují obnovu chrupavek a preventivně působí proti jejich opotřebovávání.

 

Másové pochoutky Leťs Bite! Jsou v různých příchutích a pes po nich zbytečně nepřibere. Brit. 39 Kč
Autor: archiv firem
Zdravé mlsky

 

Speciálně psi si rádi zamlsají. Dávat jim lidské jídlo nebo piškoty není ideální. Místo sdílení jednoho často velmi okořeněného a osoleného talíře dejte psovi dobroty, které mu neublíží. Hodně ras má také sklon k tloustnutí a nadváha jim zkracuje život. Proto se vyplatí koupit opravdové psí mlsky s malou energetickou hodnotou. Hodně z nich vám navíc pomůže s čištěním zubů nebo při tréninku. Hodně oblíbené jsou poslední dobou sušené bůvolí pamlsky, které psa zaměstnají, a ještě mu navíc pěkně stáhnou zubní plak.

 

Hračka Snack Cage psa zabaví. Stačí ji naplnit oblíbenými granulemi. Hunter just od 623 Kč
Autor: archiv firem
Něco na hraní

 

Co by to bylo za pasa, kdyby si nechtěl hrát. Rádi honí míček nebo aportují frisbee, přenášejí a okusují plyšové i látkové hračky. A některé hračky je nejen pobaví, ale dokážou jim i ukrátit chvíle, když na vás doma čekají, než se vrátíte zpátky z práce. Takže z nich máte užitek oba. Stále oblíbenější jsou míčky, které naplníte oblíbenými granulemi. Pes si pak s míčkem hraje tak dlouho, dokud se k laskominám nedostane.

 

Před Vánocemi můžete pomoci těm méně šťastným pejskům nákupem v butiku Hunter your friend v Praze na Újezdě.
Autor: archiv firem
Pomozte zvířatům v nouzi

 

Ne všechna  zvířata mají takové štěstí, jako to vaše. Butik HUNTER just your friend, který sídlí v Praze na Újezdě, pomáhá opuštěným psům a kočkám. Pomoci mu s tím můžete i vy. Konkrétně podpoříte tři české útulky -

www.facebook.com/slepypesakocka
www.facebook.com/psi.kutnahora,
www.facebook.com/toulavetlapky

Čtyřnozí klienti těchto útulků jsou k vidění na fotkách na nástěnce přímo v obchodě. Stačí vybrat konkrétní zvíře z nástěnky a zakoupit mu v obchodě dárek, který tým z HUNTERU následně předá, a 50 % z ceny dárku dostane útulek v hotovosti na krmení, veterinární ošetření, topení atd. Celou akci mohou dárci sledovat na FB stránkách HUNTER www.facebook.com/justyourfriendprague a FB stránkách všech zúčastněných útulků. Butik HUNTER just your friend je otevřený denně od 10 do 21 hodin.