Už máte svého favorita v soutěži nejPes? Jestli ne, tak si pospěšte! Od úterního poledne mu totiž můžete posílat své SMS hlasy, aby se mohl probojovat do finále. Do toho totiž postoupí pouze tři psi ze všech krajů. Mezi největší oblíbence se probojovalo i pár štěňat, která si svojí roztomilostí rozhodně nezadají. 

Čenda Jelymán

Třímesíční štěně boxera z Ústeckého kraje, které nemělo zrovna nejjednodušší start do života. Jeho páníčci ho vytáhli z psí množírny, ale následky si ponese do konce života. V pouhých pár týdnech měl prokouslou lebku, takže nyní se musí prát se špatným zrakem a motorikou.

Čenda Jelymán
Autor: nejPes 2015

 

Lilinka

Pouze párměsíční slečna jezevčíka, Lilinka z Jihomoravského kraje, se do finále snaží probojovat se svými krásnými fotkami. Ráda se totiž fotí, nedělá jí problém pózovat a maximálně si to užívá.

Lilinka
Autor: nejPes 2015

 

 

Rocky

Z očí mu to přímo kouká, že to není žádný kliďas. Tento šibalský pohled patří Rockymu z Plzeňského kraje, rasy japonská akita inu. 

Rocky
Autor: nejPes 2015

 

Rony

Kdo by dokázal odolat tomuto štěněcímu pohledu! Rony z Jihočeského kraje je kříženec stafordského teriéra s pitbulem. A i když si mnozí pod tím představí bojové plemeno, z Ronyho klid a pohoda přímo číší.

Rony
Autor: nejPes 2015

 

W`Miyoko Haru Kaze

Kdepak, to není medvídek! To je tříměsíční W´Miyoko Haru Kaze, plemeno akita inu, který pochází z Plzeňského kraje. 

W`Miyoko Haru Kaze
Autor: nejPes 2015

Max

Westíci jsou většinou hraví, přátelští, mazliví, stejně jako tento huňatý párměsíční mazel Max, který zastupuje Moravskoslezský kraj.

Max
Autor: nejPes 2015

Belinka

Belinka z Libereckého kraje nemá ještě ani rok, a tak zatím poznává svět kolem sebe. Je hravá, roztomilá a ráda se mazlí. 

Jedním z roztomilých štěňat, která se snaží probojovat do finále, je i Belinka z Libereckého kraje.
Autor: nejPes 2015