Jestli ještě stále váháte nad tím, zda se přihlásit do soutěže nejPes, měli byste si pospíšit! Dnes ve 12.00 totiž začíná na stránkách www.nejpes.cz internetové krajské hlasování. O co později se do soutěže zapojíte, o to méně hlasů máte šanci dostat. To pak záleží na vaší šikovnosti a komunikaci na sociálních sítích, kolik lidí přesvědčíte, aby pro vašeho pejska hlasovali. 

Nej pes 2016
Autor: archiv soutěže

Pokud jste ale přihlášeni a čekáte, až se hlasování spustí, máme pro vás akorát opakování pár zásadních pravidel, bez kterých by to nešlo a která slouží k tomu, aby nemohlo dojít k podvodům. Proto je hlasování omezeno na 10 hlasů na jeden počítač pro každou fotografii za hodinu, stejně tak na jednu IP adresu na jednoho přihlášeného uživatele. V době od půlnoci do pěti do rána hlasovat nelze.

Pes by většinou mohl žrát kdykoliv a takřka cokoliv
Autor: profimedia.cz

Toto internetové krajské hlasování potrvá čtrnáct dnů, tedy až do 14. března do 12.00. Spolu s ním také skončí šance se do soutěže přihlásit. Z tohoto kola pak dále postupuje prvních třicet soutěžících z každého kraje, kteří získali nejvíce hlasů. Poté od 15. března do 21. března poběží finálové hlasování, kde budou rozhodovat zaslané SMS zprávy. 

Pokud se chcete ještě přihlásit, klikněte sem. Mějte na paměti, že první cena je 30 000 korun, druhá 15 000 korun a třetí 5000 korun! Odměnu dostanou i jednotliví vítězové krajských kol. 

Partnerem soutěže je Profizoo.