Dnes v poledne se uzavřou brány pro přihlašování do soutěže nejPes. A v ten samý okamžik také skončí šance hlasovat na internetu pro vašeho favorita! Ovšem samotná soutěž ještě zdaleka nekončí. Zítra totiž začíná finálové kolo.

Do něj postupuje prvních třicet psů z každého kraje, kteří se spolu poperou o hlavní výhru, tedy 30 000 korun. Hlasování začíná zítra úderem poledne, do té doby tedy mají všichni soutěžící čas si na chvíli vydechnout a odpočinout si od těch nervů, které soutěž provází. Když se totiž podíváte na rozdíly v hlasech mezi prvními deseti, jsou skutečně zanedbatelné!

...
Autor: Shutterstock

Poté, až do příštího úterý, do 21. března, můžete pomocí SMS hlasů podpořit svého favorita. A že je, o co bojovat! Soutěžící s největším počtem hlasů získá 30 000 korun, druhý 15 000 korun a třetí 5 000 korun. K tomu obdrží ještě balíček s krmivem v hodnotě 2 000 korun. Ten dostanou i všichni výherci krajského kola.

Kteří pejsci do finále postoupili? Podívejte se na stráky www.nejpes.cz. Každý soutěžící má napsáno v profilu, zda v soutěži pokračuje, či nikoliv. 

Partnerem soutěže je Profizoo.

Nej pes 2016
Autor: archiv soutěže