I když je soutěž Kočka Česka v plném proudu, stále se ještě můžete přihlásit. Možnost zapojit se budete mít sice až do 21. listopadu, ale čím dříve to uděláte, tím větší šance na umístění se v předních příčkách máte. 

Toto pondělí, tedy 7. listopadu, začíná internetové krajské hlasování. V něm můžete podpořit svého favorita tím, že mu pošlete hlas. Nebojte se profil svého oblíbence sdílet na sociálních sítích, požádat o pomoc přátele a známé, každý hlas se počítá! 

Takto svého favorita můžete vyslat až do semifinálového kola, které začíná za čtrnáct dnů, v úterý 22. listopadu. Do tohoto semifinálového kola postupuje z každého kraje prvních patnáct koček s nejvíce hlasy. Ty se pak utkají o postup do finálového hlasování.

Do té doby ale ještě času dost, nyní se raději soustřeďte na to, abyste se ještě stihli do soutěže včas zapojit, popřípadě si vyhlédli svého favorita, kterému zašlete hlas. Rozhodně je o co soutěžit, ve hře jsou ceny za více než 100 000 korun. Přitom první získává peněžitou odměnu 30 000 korun. Druhý v pořadí pak 20 000 korun a třetí 10 000 korun

Přihlásit se můžete zde, stejně tak jako přečíst si všechna pravidla a postup, jak soutěžit i hlasovat.