Soutěž Kočka Česka se posunula opět o něco dál, ale ještě pořád nekončíme! Tedy, pokud nebereme v potaz přihlašování do soutěže. Brány pro registraci se uzavřely v pondělí 21. listopadu v pravé poledne. O den později ale započalo internetové hlasování.

Další ze soutěžících, kteří se dostali do semifinále, je i Mína.
Autor: archiv soutěže


Do něj postupuje prvních patnáct soutěžících, kteří obdrželi v krajském internetovém hlasování nejvíce hlasů ve své kategorii, tedy kraji. Nyní se už ale nehlasuje na internetu, nýbrž pomocí sms zpráv. Narozdíl od toho internetového hlasování ale není toto nijak omezené, podpořit svéhofavorita můžete, jak chcete. 

Tvar pro obsah vašeho SMS hlasu najdete na profilu vašeho favorita. Zprávu pak odešlete na číslo 900 99 10. Dokonce, abyste si svoji pozici upevnili, můžete zaslat i více hlasů najednou. Fungují totiž speciální zvýhodněné balíčky SMS hlasů, kdy v rámci jedné SMS v hodnotě 6 hlasů odeslané na číslo 900 99 50 bude cena takového balíčku 50 Kč. V rámci jedné SMS v hodnotě 10 hlasů odeslané na číslo 900 99 80 bude cena takového balíčku činit 80 Kč. 

Zda váš favorit postoupil, si můžete prohlédnout v galerii soutěže