Rozdíl mezi prvním a druhým místem byl 202 hlasů, tedy až do poslední chvíle velmi vyrovnaný boj! Zatímco Vincentek se musel o své vítězství "poprat", Black and White Hvězda Obzoru mohl být mnohem více v klidu. Mikeš na třetím místě měl o skoro tisíc hlasů méně. 

Roční zrzoun Vincentek si ale své vítězství rozhodně zaslouží. Narodil na se na ulici, jeho maminka byla tehdy ještě sama kotě. Naštěstí na něj narazili hodní lidé, kteří jej, společně s dalšími sourozenci, odvezli do Kočičího domova Sluníčko. Netrvalo to dlouho a našel šťastný domov. 

Na prvním místě skončil kocour Vincent.
Autor: archiv soutěže

Teď je mu rok a své páníčky miluje možná více, než oni jeho samotného. Užívá si krásného kočičího života, a protože od svých páníčků ví, že jiní jeho parťáci takové štěstí zatím neměli, odměna za první místo poputuje právě do Kočičího domova Sluníčko, odkud si jej majitelé i vzali. 

Na druhém místě zasloužilý táta
Druhé místo obsadil Black and White Hvězda Obzoru.
Autor: archiv soutěže

Blekýsek na druhém místě už rozhodně není takové "třeštiprdlo" jako Vincentek. Pětiletý Black and White Hvězda Obzoru je i tátou, a to hned několikanásobným. Pokaždé, když se ratolesti narodí, se o ně vzorně stará až do chvíle, kdy musí odejít do nových domovů. A potom je z toho vždy posmutnělý. 

Pohnutý osud
Třetí skončil Mikeš.
Autor: archiv soutěže

Třetí Mikeš měl, podobně jako Vincet, štěstí. Našli ho potrhaného a zuboženého na ulici, odkud se dostal do útulku. Tam jej našla jeho současná panička, která si ho, ač jako už staršího kocourka, vzala domů, kde o něj pečuje s tou největší láskou. Jak o něm píše, je to šedivej dědek, ale stále hravý jako koťáko a mazlivý jako medvídek. 

Všem výhercům moc gratulujeme! Na výsledky se můžete podívat ZDE.