Společně se psem totiž do útulku dorazil i blok, celý popsaný pokyny, jak se o Rhina starat. Ty napsal malý kluk, který se musel svého pejska vzdát, protože hrozilo, že by mu při hrách mohl omylem ublížit. Celý sešit je plný srdceryvných rad, jak o Rhina pečovat, co má a co nemá rád, kde jej drbat, a podobně. 

http://hobby.blesk.cz/soutez/nejpes/2017/login
Autor: archiv soutěže

"Bylo to mé štěně," píše kluk o svém pejskovi. "Doufám, že je v dobrých rukou, mně totiž hrozně moc chybí," stálo v textu. Dále tam také bylo napsáno, že nemá rád sníh a vodu, ale že tak jednou měsíčně by se měl koupat. Podle jeho původního malého majitele je to milující mazel, který potřebuje mít kolem sebe lidi, kteří mu budou věnovat dostatek pozornosti. 

Tento dojemný příběh ale padl na úrodnou půdu, protože Rhino nebyl si nepobyl v útulku příliš dlouho, po pár dnech našel novou rodinu, kde se má dobře. 

Znáte podobný příběh, nebo jste dokonce jeho součástí? Podělte se o něj s námi! Přihlaste se do soutěže nej Pes a vyhrajte ceny za více jak 60 000 korun! Kromě toho letos můžete soutěžit o speciální cenu redakce! Stačí jen nahrát fotografii vašeho psa, spolu s krátkým popiskem. Přihlásit se můžete ZDE.

Video
Video se připravuje ...

Rhino je velký mazel, brzy však našel rodinu. youtube.com