Není ale dobré otálet příliš dlouho. Čím dříve se přihlásíte, tím více internetových hlasů můžete získat! Ty jsou totiž důležité, abyste mohli postoupit do dalšího, semifinálového kola. Do něj postupuje prvních třicet z každého kraje. A jak vůbec na to? 

Jak hlasovat? 
http://hobby.blesk.cz/soutez/nejpes/2017/login
Autor: archiv soutěže

Krajské hlasování, které je prvním ze tří, probíhá na internetu. Svého favorita můžete podpořit tím, že mu kliknutím pošlete hlas. Ale pozor, aby nedošlo k podvodům, počet hlasů je omezen. Každý může poslat z jednoho počítače maximálně 10 hlasů za jednu IP adresu za hodinu. Každý den, od půlnoci do pěti do rána bude hlasování pozastaveno, aby nemohly hlasovat roboti. 

Abyste získali co nejvíce hlasů, oslovte fanoušky na facebooku nebo jiných sociálních sítích či diskuzích, sdílejte prostě kde se dá! Je to důležité, protože k tomu, abyste se dostali do semifinálového kola, musíte být mezi prvními třiceti soutěžícími ve vašem kraji. 

Do kdy máte šanci?

Krajské internetové hlasování potrvá až do 20. března. Do té doby ale máte stejně tak šanci se do soutěže ještě přihlásit. Ale jak říkáme - neotálejte moc dlouho! Čím dříve se přihlásíte, tím dříve budete moct hlasovat. A opravdu je o co - ve hře jsou ceny za 80 000 korun. Všechny informace najdete na stránkách www.nejpes.cz.