Nechce se ani přemýšlet nad tím, jaké hrůzné okamžiky musela kolie Bonnie prožít. Když ji našli zuboženou na železnici, na první pohled si mysleli, že ji snad srazil vlak. Jenže při bližším ohledání veterinář zjistil, že zranění, při kterých přišla o packu, ocásek a čumák, nebyla pravděpodobně způsobena ničím jiným než lidskou rukou. O to hrůznější. 

Ošetřovatelé si už ani nemysleli, že by snad Bonnie mohla mít v životě ještě nějaké štěstí, vždyť kdo by chtěl takto znetvořené zvíře? Jenže pro každého je na světě místo, a tak se ubohého pejska ujala Kate Comfort. "Když jsem Bonnie viděla, nemohla jsem ji tam prostě nechat," vysvětluje své okouzlení na první pohled. 

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se na deset skutečně ošklivých pejsků! Youtube/Alltime10s/BPŽ

Jenže adopce je teprve první krok v dlouhé cestě k lepšímu životu. Bonnie nutně potřebuje plastiku čelisti. Ta ale stojí 6500 liber, které se teď její majitelka snaží sehnat.

Jestli máte doma také útulkového pejska se zajímavým osudem nebo prostě "jen" veselého kamaráda, pak ho určitě přihlaste do soutěže nej Pes. Hraje se totiž o ceny za 80 000 korun a jednu speciální cenu redakce. Přitom vítěz získá 30 000 korun! To by bylo psích pochoutek, panečku! Ale příliš neotálejte, již probíhá hlasování, a tak s každým dnem rozhodování vám můžou utíkat potenciální hlasy. Více se dozvíte na stránkách soutěže www.nejpes.cz.

Fotogalerie
6 fotografií