Slůňátka váží po porodu asi 110 kilogramů a jsou 90 centimetrů vysoká. Od narození jsou po dobu 3 měsíců dost neohrabaná. Zatímco samec opustí stádo po 12 letech, tak samice zůstávají se svými rodinami po celou dobu. Podívejte se na naši galerii plnou slůňat, která vám dokážou, že panda už dávno není nejroztomilejší zvířátko.
Fotogalerie
25 fotografií
Podívejte se na nejroztomilejší slůňátka také ve videu:
Video
délka: 03:20
720p 480p 360p 240p

 youtube.com_fun