Svou odpověď nám zasílejte prostřednictvím SMS odeslaných výhradně mobilním telefonem v období od 8.12.2010 0.00 hodin do 11.1. 2011 24.00 hodin na telefonní číslo 907 99 09 ve tvaru:
KUTILmezeraODPOVĚĎmezeraJMÉNOmezeraPŘIJMENÍmezeraADRESAmezeraPSČ

Domníváte se, že správná odpověď se skrývá pod písmenem C, pak vaše odpověď bude vypadat takto

Příklad: KUTIL C EVA NOVAKOVA HLAVNI 5 PRAHA2 120 00

Ze všech správných odpovědí vyhrává 20 výherců. Cena jedné SMS zprávy je 9 Kč včetně DPH pro všechny mobilní operátory v ČR. Počet SMS zaslaných z jednoho telefonního čísla není omezen. Soutěž provozuje a technicky zabezpečuje RINGIER AXEL SPRINGER CZ a.s. www.platmobilem.cz

SMS zpráva musí být doručena v rozmezí soutěžního období. Pro stanovení doby doručení textové zprávy je rozhodující čas přijetí SMS do systému pro příjem zpráv, provozovaného společností RINGIER AXEL SPRINGER CZ a.s. Do soutěže budou zařazeny pouze odpovědi obsahující správnou odpověď na soutěžní otázku. SMS zaslané po skončení soutěžního období nebudou zařazeny do soutěže. Do soutěže nebudou zařazeny SMS odeslané prostřednictvím internetových SMS portálů.

Vyhrává vždy soutěžící, jehož SMS zpráva byla ze všech SMS zpráv obsahujících správnou odpověď doručena jako každá dvacátá v pořadí. O výhře bude soutěžící informován zpětnou SMS zprávou.

Vyhrávají soutěžící, jejichž SMS obsahující správnou odpověď byla doručena jako dvacátá, čtyřicátá, šedesátá, osmdesátá, stá, stodvacátá, stodvacátá, stočtyřicátá , stošedesátá, stoosmdesátá, dvoustá, dvěstědvacátá, dvěstěčtyřicátá , dvěstěšedesátá, dvěstěosmdesátá , třístá, třistadvacátá, třistačtyřicátá , třistašedesátá, třistaosmdesátá, čtyřstá, ze všech SMS obsahujících správnou odpověď.

  • V případě, že do soutěže přijmeme méně než 400 SMS se správnou odpovědí, vyhrávají soutěžící, jejichž SMS obsahující správnou odpověď byla doručena dvacátá, čtyřicátá, šedesátá, osmdesátá, stá, stodvacátá, stočtyřicátá, stošedesátá, stoosmdesátá, dvoustá, dvěstědvacátá, dvěstěčtyřicátá, dvěstěšedesátá, dvěstěosmdesátá, třístá, třistadvacátá, třistačtyřicátá, třistašedesátá, třistaosmdesátá a dále poslední SMS v pořadí.
  • V případě, že do soutěže přijmeme méně než 380 SMS se správnou odpovědí, vyhrávají soutěžící, jejichž SMS obsahující správnou odpověď byla doručena jako dvacátá, čtyřicátá, šedesátá, osmdesátá, stá, stodvacátá, stočtyřicátá, stošedesátá, stoosmdesátá, dvoustá, dvěstědvacátá, dvěstěčtyřicátá, dvěstěšedesátá, dvěstěosmdesátá, třístá, třistadvacátá, třistačtyřicátá, třistašedesátá a dále dvě poslední SMS v pořadí.
  • V případě, že do soutěže přijmeme méně než 360 SMS se správnou odpovědí, vyhrávají soutěžící, jejichž SMS obsahující správnou odpověď byla doručena jako dvacátá, čtyřicátá, šedesátá, osmdesátá, stá, stodvacátá, stočtyřicátá, stošedesátá, stoosmdesátá, dvoustá, dvěstědvacátá, dvěstěčtyřicátá, dvěstěšedesátá, dvěstěosmdesátá, třístá, třistadvacátá, třistačtyřicátá, a dále tři poslední SMS v pořadí.
  • V případě, že do soutěže přijmeme méně než 340 SMS se správnou odpovědí, vyhrávají soutěžící, jejichž SMS obsahující správnou odpověď byla doručena jako dvacátá, čtyřicátá, šedesátá, osmdesátá, stá, stodvacátá, stodvacátá, stočtyřicátá, stošedesátá, stoosmdesátá, dvoustá, dvěstědvacátá, dvěstěčtyřicátá, dvěstěšedesátá, dvěstěosmdesátá, třístá, třistadvacátá a dále čtyři poslední SMS v pořadí.
  • V případě, že do soutěže přijmeme méně než 320 SMS se správnou odpovědí, vyhrávají soutěžící, jejichž SMS obsahující správnou odpověď byla doručena dvacátá, čtyřicátá, šedesátá, osmdesátá, stá, stodvacátá,  stočtyřicátá, stošedesátá, stoosmdesátá, dvoustá, dvěstědvacátá, dvěstěčtyřicátá, dvěstěšedesátá, dvěstěosmdesátá, třístá, třistadvacátá a dále pět posledních  SMS v pořadí.
  • V případě, že do soutěže přijmeme méně než 300 SMS se správnou odpovědí, vyhrávají soutěžící, jejichž SMS obsahující správnou odpověď byla doručena jako dvacátá, čtyřicátá, šedesátá, osmdesátá, stá, stodvacátá, stodvacátá, stočtyřicátá, stošedesátá, stoosmdesátá, dvoustá, dvěstědvacátá, dvěstěčtyřicátá, dvěstěšedesátá, dvěstěosmdesátá, a dále šest posledních SMS v pořadí.
  • V případě, že do soutěže přijmeme méně než 280 SMS se správnou odpovědí, vyhrávají soutěžící, jejichž SMS obsahující správnou odpověď byla doručena jako dvacátá, čtyřicátá, šedesátá, osmdesátá, stá, stodvacátá, stodvacátá, stočtyřicátá, stošedesátá, stoosmdesátá, dvoustá, dvěstědvacátá, dvěstěčtyřicátá, dvěstěšedesátá, a dále sedm posledních SMS v pořadí.
  • V případě, že do soutěže přijmeme méně než 260 SMS se správnou odpovědí, vyhrávají soutěžící, jejichž SMS obsahující správnou odpověď byla doručena jako dvacátá, čtyřicátá, šedesátá, osmdesátá, stá, stodvacátá, stodvacátá, stočtyřicátá, stošedesátá, stoosmdesátá, dvoustá, dvěstědvacátá, dvěstěčtyřicátá, a dále osm posledních SMS v pořadí.
  • V případě, že do soutěž  přijmeme méně než 240 SMS se správnou odpovědí, vyhrávají soutěžící, jejichž SMS obsahující správnou odpověď byla doručena jako dvacátá, čtyřicátá, šedesátá, osmdesátá, stá, stodvacátá, stodvacátá, stočtyřicátá, stošedesátá, stoosmdesátá, dvoustá, dvěstědvacátá a dále devět posledních SMS v pořadí.
  • V případě, že do soutěže přijmeme méně než 220 SMS se správnou odpovědí, vyhrávají soutěžící, jejichž SMS obsahující správnou odpověď byla doručena jako dvacátá, čtyřicátá, šedesátá, osmdesátá, stá, stodvacátá, stodvacátá, stočtyřicátá, stošedesátá, stoosmdesátá, dvoustá, a dále deset posledních SMS v pořadí.
  • V případě, že do soutěže přijmeme méně než 200 SMS se správnou odpovědí, vyhrávají soutěžící, jejichž SMS obsahující správnou odpověď byla doručena jako dvacátá, čtyřicátá, šedesátá, osmdesátá, stá, stodvacátá, stodvacátá, stočtyřicátá, stošedesátá, stoosmdesátá, a dále jedenáct posledních SMS v pořadí.
  • V případě, že do soutěže přijmeme méně než 180 SMS se správnou odpovědí, vyhrávají soutěžící, jejichž SMS obsahující správnou odpověď byla doručena jako dvacátá, čtyřicátá, šedesátá, osmdesátá, stá, stodvacátá, stodvacátá, stočtyřicátá, stošedesátá, a dále dvanáct posledních SMS v pořadí.
  • V případě, že do soutěže přijmeme méně než 160 SMS se správnou odpovědí, vyhrávají soutěžící, jejichž SMS obsahující správnou odpověď byla doručena jako dvacátá, čtyřicátá, šedesátá, osmdesátá, stá, stodvacátá, stodvacátá, stočtyřicátá, a dále třináct posledních SMS v pořadí.
  • V případě, že do soutěže přijmeme méně než 140 SMS se správnou odpovědí, vyhrávají soutěžící, jejichž SMS obsahující správnou odpověď byla doručena jako dvacátá, čtyřicátá, šedesátá, osmdesátá, stá, stodvacátá, stodvacátá, stočtyřicátá, a dále čtrnáct posledních SMS v pořadí.
  • V případě, že do soutěže přijmeme méně než 120 SMS se správnou odpovědí, vyhrávají soutěžící, jejichž SMS obsahující správnou odpověď byla doručena jako dvacátá, čtyřicátá, šedesátá, osmdesátá, stá, stodvacátá, stodvacátá, a dále patnáct posledních SMS v pořadí.
  • V případě, že do soutěž  přijmeme méně než 100 SMS se správnou odpovědí, vyhrávají soutěžící, jejichž SMS obsahující správnou odpověď byla doručena jako dvacátá, čtyřicátá, šedesátá, osmdesátá, stá, a dále šestnáct posledních SMS v pořadí.
  • V případě, že do soutěže přijmeme méně než 80 SMS se správnou odpovědí, vyhrávají soutěžící, jejichž SMS obsahující správnou odpověď byla doručena jako dvacátá, čtyřicátá, šedesátá, a dále sedmnáct posledních SMS v pořadí.
  • V případě, že do soutěže přijmeme méně než 60 SMS se správnou odpovědí, vyhrávají soutěžící, jejichž SMS obsahující správnou odpověď byla doručena jako dvacátá, čtyřicátá, a dále osmnáct posledních SMS v pořadí.
  • V případě, že do soutěže přijmeme méně než 40 SMS se správnou odpovědí, vyhrávají soutěžící, jejichž SMS obsahující správnou odpověď byla doručena jako dvacátá, a dále devatenáct posledních SMS v pořadí.
  • V případě, že do soutěže přijmeme méně než 20 SMS se správnou odpovědí, vyhrávají soutěžící, kteří správně odpověděli jako dvacet posledních SMS v pořadí.

Cena bude odeslána výhercům na jimi uvedenou adresu nejpozději do 1 měsíce od ukončení soutěže.

Poukaz musí výherce uplatnit v jakékoliv prodejně Hornbach společnosti HORNBACH BAUMARKT CS spol. s r.o. v ČR. Pokud si výherce vybere zboží za nižší hodnotu než je 5 000 Kč, nebude mu rozdíl uhrazen, ani nijak převeden. V případě, že si výherce vybere zboží v hodnotě vyšší než 5 000 Kč, rozdíl mezi hodnotou poukazu a vybraným zbožím je povinen uhradit. Období platnosti poukazu bude uvedena na každém poukazu.

V případě nejasností prosím pište na adresu mobil@ringier.cz.

Organizátorem soutěže je společnost Ringier Axel Springer CZ a.s.. Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby s trvalým pobytem v České republice, starší 18-ti let. Organizátor neodpovídá za ztrátu nebo nedoručení poukázek na adresu uvedenou soutěžícím. Účastí v soutěži – tzn. odesláním SMS organizátorovi akceptuje soutěžící tato pravidla soutěže. Účastí v soutěži se všichni účastníci soutěže zavazují dodržovat i její pravidla. Účastí v soutěži dále projevuje každý účastník soutěže souhlas s publikováním svého jména, bydliště v periodiku Blesk Hobby nebo na internetových stránkách www.blesk.cz v případě výhry, dále dává souhlas s tím, že společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. je oprávněna zpracovávat jako správce osobní údaje účastníka soutěže poskytnuté v rozsahu jméno, příjmení, telefonní číslo a adresa, eventuelně jiné účastníkem soutěže sdělené kontaktní údaje za účelem realizace soutěže, a to na dobu neurčitou, k zajištění účasti soutěžícího v soutěži a rovněž k marketingovým aktivitám společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s.. Tyto osobní údaje jsou poskytovány dobrovolně a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli po skončení soutěže písemně odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo kontroly platnosti SMS, jakož i všech podmínek pro účast ve hře. Organizátor si vyhrazuje právo posoudit nárok na cenu. V případě potřeby si organizátor vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže.. Výhry v soutěži nelze vymáhat soudní cestou. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti RINGIER ČR a.s. a jejich rodinní příslušníci.