"CEWE FOTOKNIHA je mega hit a chci u toho být, je to něco s čím si člověk může opravdu vyhrát a uchovat si fotografie v knížce, kterou si pak můžu neustále prohlížet, což je super pro lidi, kteří si moc nerozumí s počítačem na kterém se fotky z digitálního foťáku přenáší. Takže být u takového projektu pro mě byla výzva," řekl Peter Nagy při nabídce stát se členem poroty soutěže Česká CEWE FOTOKNIHA roku 2010.

Jeho nadšení pro CEWE FOTOKNIHU a soutěž bylo tak veliké, že se sám pasoval do role porotce a zároveň předsedy poroty. A jak můžete v soutěži Česká CEWE FOTOKNIHA roku 2010 hrát a vyhrávat i Vy?

Řekneme vám tři jednoduché kroky k získání hodnotných cen:

1. Zhotovíte si svoji vlastní CEWE FOTOKNIHU - program na přípravu je zdarma ke stažení na www.cewe-fotokniha.cz

2. Přihlásíte ji do soutěže.

3. Ihned obdržíte okamžitou výhru 500,-Kč na Vaši další CEWE FOTOKNIHU a pokud budete mít štěstí a nebo hodně "klikacích" kamarádů, můžete získat i digitální fotoaparáty nebo 100.000,-Kč na dovolenou.

Jedna rada na závěr: čím dříve Vaši CEWE FOTOKNIHU do soutěže přihlásíte, tím máte více šancí na hodnotné výhry.

Jakou si zhotovil svoji CEWE FOTOKNIHU Peter Nagy se dozvíte už brzy.

Více informací naleznete na www.cewe-fotokniha.cz

Miss Veronika Machová plakala dojetím

Miss Veronika Machová plakala dojetím

Česká Miss World Veronika Machová (21) se dojetím z krásného dárku v podobě CEWE FOTOKNIHY štěstím málem rozplakala. I vy můžete potěšit své blízké.…celý článek

Iveta Lutovská se přiznala ke své droze

Iveta Lutovská se přiznala ke své droze

Česká miss Iveta Lutovská (27) a Jitka Válková (18) se pochlubily svojí tvorbou. V novém projektu Cewe foto kniha si totiž mohly samy vytvořit svou…celý článek