Známá CEWE FOTOKNIHA si tak vydobyla svou popularitu i ve filmu. Petr Jákl ale není rozhodně žádným nováčkem, s Fotoknihou už se totiž setkal před lety a byl jeden z prvních, který si jí pořídil.

Zhotovil si ji již v roce 2006 po její premiéře na německém trh a zároveň rok před uvedením do prodeje v ČR. Jákl je i nyní stálým zákazníkem. Knihou plné fotografií své dcery Sofie potěšil už i manželku Romanu. "Byla z toho moc nadšená, když máme chvilku, rádi si po večerech prohlížíme společné fotografie Sofinky a nás. Je to něco, co nám zůstane napořád a mohu všem doporučit jako originální dárek pro blízké," řekl o CEWE FOTOKNIZE Petr Jákl.

Petr Jákl "obsadil" CEWE FOTOKNIHU i do svého filmu Kajínek, který bude mít premiéru 5. srpna. Jednu z hlavních rolí si zahrála i známá herečka Taťána Vilhelmová, která pomocí CEWE FOTOKNIHY přijde na důležitou stopu v případu, který řeší. Ve filmu si také zahrál jednu ze svých posledních rolí i nedávno zesnulý herec Vladimír Dlouhý.

Pojďte si s námi vytvořit svou CEWE FOTOKNIHU

Pojďte si s námi vytvořit svou CEWE FOTOKNIHU

Chtěli byste si své vzpomínky uchovat navždy? Připomínat si je, ukazovat je a chlubit se jimi příbuzným a přátelům? Není nic jednoduššího než si vytvořit…celý článek

Lutovská: Tohle měl být dárek pro expřítele!

Lutovská: Tohle měl být dárek pro expřítele!

Česká Miss 2009 Iveta Lutovská (27) se nedávno rozešla se svým dlouholetým přítelem Radovanem Hynkem (35). Iveta pro něj měla dlouho připravený dárek…celý článek

 

Fotogalerie
5 fotografií