Podívejte se na vítěznou Fotoknihu a inspirujte se! Stále se i vy můžete zapojit do soutěže. Lenka si svoji CEWE FOTOKNIHU objednala a vytvořila prostřednictvím www.fotolab.cz a ihned po obdržení ji přihlásila do soutěže na www.cewe-fotokniha.cz. Pro svou knihu plné fotografií čerstvě narozeného syna Miloška získala za pomoci svých kamarádů, kamarádek a známých nejvíce poctivých hlasů.

"Vůbec jsem to nečekala, ale pořád jsem doufala, že by se na mě mohlo usmát štěstí a vyhrát," řekla Lenka, která si vytvořila knihu fotografií svého miminka. Lenka tak zaznamenala první měsíce syna Miloška na které jí zůstane plno vzpomínek. Pomocí vytvořené knihy si tak krásné momenty může připomínat každý večer nebo se jimi chlubit příbuzným.

Soutěž Česká CEWE FOTOKNIHA roku 2010 se během měsíce stala opravdovým hitem. Každý může mít svoji CEWE FOTOKNIHU, svůj zážitek, své emoce a nebo svůj příběh "zabalený" do opravdové profesionální knihy. Kterou si navíc každý může vytvořit a sestavit podle svého obrazu.

Více než dlouhý seznam "čím vším může CEWE FOTOKNIHA být" se stačí inspirovat na www.cewe-fotokniha.cz v sekci soutěž. Program na přípravu CEWE FOTOKNIHY je zcela zdarma. Svou CEWE FOTOKNIHU si můžete zhotovit jako 1 originální kus již od 179,-Kč.

Lutovská: Tohle měl být dárek pro expřítele!

Lutovská: Tohle měl být dárek pro expřítele!

Česká Miss 2009 Iveta Lutovská (27) se nedávno rozešla se svým dlouholetým přítelem Radovanem Hynkem (35). Iveta pro něj měla dlouho připravený dárek…celý článek

Peter Nagy má svůj první mega hit!

Peter Nagy má svůj první mega hit!

Slovenský zpěvák Peter Nagy (51), který je zároveň vášnivým fotografem, má svůj první mega hit. Zapojil se totiž do projektu CEWE FOTOKNIHA. Z tvorby…celý článek

Fotogalerie
3 fotografie