Stále pohodlnější zahradní nábytek nabízí nejen sezení, ale i ležení, houpání… Pohovky, křesla či lenošky jsou běžně vybaveny polstrováním, takže dokonalý relax je zaručený. Zahradní sestavy jsou navíc často variabilní, vysněné posezení – poležení na zahradě tak můžete dokonale přizpůsobit svým potřebám. V Hornbachu najdete širokou nabídku nábytku z různých materiálů a samozřejmě v různých stylech.

ROZHODUJE ODOLNOST

I když byste v podstatě každý zahradní nábytek měli na zimu uklízet do sucha, jsou materiály odolnější a méně náročné na údržbu. Nenáročný je například nábytek z hliníku. Třeba vysoce elegantní hliníková sestava Detroit se stolem a čtyřmi stohovatelnými židlemi nabídne pohodlí a při čištění stačí jen povrch omýt vodou.

Autor: Hornbach

UMĚLÝ RATAN

Pro nenáročnou údržbu a variabilitu provedení se stále větší popularitě těší nábytek z tzv. umělého ratanu odolného vůči povětrnostním vlivům. Na údržbu stačí voda a houbička, případně přípravek na plastový nábytek. V Hornbachu pořídíte třeba sestavu Havana, z níž vytvoříte dokonalou lounge zónu na čerstvém vzduchu.

DŘEVĚNÁ POHODA

Dřevo je oblíbený materiál pro zahradní nábytek, ale vyžaduje pravidelnou údržbu, aby si zachovalo svou odolnost a vzhled. Se správnou péčí i výběrem ideálních přípravků vám poradí odborníci v projektovém marketu Hornbach, ale návody a rady najdete rovněž na www.hornbach.cz, kde potřebné přípravky i samotný nábytek také nakoupíte pohodlně online.

Fotogalerie
3 fotografie