Tyto sazenice mají nádherný kořenový systém, který zaručuje, že již několik týdnů po vysazení začínáte sklízet veliké, sladké a voňavé jahody. Velmi příznivá cena a prakticky stoprocentní ujímatelnost je důvodem nebývalého zájmu o sazenice z tohoto zahradnictví.  Každoročně jich prodají více než 100.000ks a tak doporučujeme včasnou objednávku.

Na www.zahradnictvikruh.cz  najdete pochopitelně i úplné novinky k odzkoušení. Největší zájem je ale každoročně o tradiční a v našich podmínkách vyzkoušené odrůdy.

Autor: Subtropické zahradnictví Kruh

Zde je několik z nich:

Jahodník Korona -  je tradiční vítěz všech ochutnávek, jsou to nejlepší  nejsladší jahody jaké lze u nás pěstovat.

cena: 12 ks za 89 Kč

Jahodník LAMBADA má plody jasně červené barvy a hlavně dobré chuti. Je to výborná odrůda na jídlo i  na zpracování

cena: 12 ks za 89 Kč

Jahodník ELSANTA je velmi dobrá odrůda vysoké kvality. Má velké, lesklé plody kuželovitého tvaru.

cena: 12 ks za 89 Kč

Jahodník SENGA SENGANA je velice oblíbená, poloraná odrůda. Plody jsou středně velké, tmavě červené lesklé barvy. Dužnina je středně pevná, šťavnatá. Chuť je vynikající  a aromatická. Plodnost je velká, jedna rostlina má až 150 plodů.

cena: 12 ks za 89 Kč

Jahodník stáleplodící AROMAS je velice plodná odrůda. Plody jsou chutné, velké s výrazným aroma. Plodí od června až do zámrazu.

cena: 12 ks za 139 Kč

Jahodník stáleplodící SELVA  je oblíbená  a odolná odrůda. Plody jsou velké, světle červené barvy. Dužnina je pevná, aromatická. Nejprodávanější  stáleplodící odrůda jahodníku, která plodí až do zámrazu.

cena: 12 ks za 139 Kč

V posledních letech raketově roste zájem o superpřevislý stáleplodící jahodník Maranell®   (cena: 59 Kč). Tento jahodník po vysazení neuvěřitelně rychle roste a dělá velké množství šlahounů, na kterých od léta až do zimy dozrávají mimořádně chutné jahody.  Rozhodně stojí za vyzkoušení.  Tyto a mnoho dalších atraktivních odrůd lze objednat na www.zahradnictvikruh.cz. 

Fotogalerie
3 fotografie