Pro majitele zahrad je to výborná příležitost pořídit si plynové grily splňující nejvyšší požadavky na funkčnost i design, právě když grilovací sezona začíná. Počasí se pomalu umoudřuje a konečně tak přichází chvíle trávit čas na zahradě. Například gril TEXAS II, na kterém připravíte voňavé steaky až pro 6 osob, tak nyní pořídíte pouze za 2 995 Kč oproti původní ceně 5 990 Kč, gril Kaduva s turbo systémem s úsporou plynu až 20 % je tu pro vás za 6 995 namísto prodejní ceny 13 990 Kč.

Nádherný gril Vanilla v barvě slonovinové kosti s 50% slevou nyní za 5 990,- Kč
Autor: Mountfield

A nabídka barev grilů na plyn je široká. Gril Meteor Red ve výrazné červené je určen především pro vyznavače moderního designu, gril Vanilla je pro svou barvu slonovinové kosti zase oblíben především mezi ženami. Velký zájem je stále mezi milovníky grilování o klasické elegantní černé či nerez grily.

Slevami na plynové grily to však nekončí. Za 40 % jsou totiž všechny modely grilů na dřevěné uhlí. Gril Arena Combi s oválnou grilovací plochou tak v Mountfieldu koupíte za 2 490 Kč oproti původní ceně 4 150 Kč.

Nezbývá, než pozvat přátelé, vybrat si ty nejlepší recepty a užít si letní grilování naplno.