„Proto jsme se rozhodli vedle dlouhodobě oblíbeného krmiva CARNIS standardní kvality zařadit na přání našich zákazníků do sortimentu absolutní novinku – prémiové krmivo VIVAVITA pro psy a kočky,“ doplňuje Pavlík. Prémiové granule, konzervy, paštiky a nadýchané pěny VIVAVITA jsou vysoce kvalitním a výživově kompletním krmivem vhodným napříč všemi věkovými kategoriemi a životními fázemi psů a koček. Není nutné ho podporovat žádnými dalšími výživovými doplňky. 

Granule s výtažkem Yuccy Schidigery, až 75% podílem masa v paštikách a velkými šťavnatými kusy masa v konzervách – to je prémiové krmivo VIVAVITA. Prodává Mountfield
Autor: Mountfield

Krmivo Vivavita = více za méně
„Stejně jako u krmiva CARNIS i u prémiových novinek VIVAVITA držíme co nejnižší ceny. Ani prémiová krmiva, která vidíte ve specializovaných obchodech, totiž nemusí být vždy drahá. Využíváme toho, že je našich zákazníku hodně, a tím pro ně můžeme u svých dodavatelů dosahovat vynikajících cen. Věříme, že budou opět spokojeni,“ připomíná Pavlík. Například 15 kilogramů chutných granulí pro dospělé psy tak nyní pořídíte za akční cenu 440 Kč namísto prodejní ceny 1 120 Kč. Granule pro kastrované kočky pak jen za 95 Kč namísto prodejní ceny 240 Kč. A za skvělé ceny jsou i konzervy, paštiky a nadýchané pěny.

Za 15kilové balení prémiových granulí VIVAVITA pro dospělé psy zaplatíte nyní jen 440 Kč oproti prodejní ceně 1 120 Kč. 1,5 kg granulí pro kastrované kočky si odnesete jen za 95 Kč. Prodává Mountfield.
Autor: Mountfield
 

Na trhu je celá řada krmiv různé kvality. Vivavita prémiové krmivo však přináší oproti nim něco navíc. Za vše mluví až 75% podíl masa, látky chondroitin a glukosamin pro ochranu namáhaných kloubů velkých těžkých psů nebo výtažek z rostliny Yucca Schidigera pro zmírnění pachu stolice, moči a snížení plynatosti.

Granule, konzervy nebo paštiky jako zpestření jídelníčku

Psi a kočky někdy krmivo, které jim nabídnete, odmítají. Vivavita prémiové krmivo je však pro zvířata tak chutné, že v jeho případě je to téměř vyloučeno. A není divu. Vždyť vůně paštik je přitažlivá i pro samotné majitele. Konzervy se 45% obsahem velkých šťavnatých kusů masa jsou gurmánským požitkem pro každý psí žaludek, stejně jako lahodné paštiky se 75 % hovězího, jater, krůtího i jehněčího. A nadýchané pěny? Neexistuje kočka, která by odolala.

Více informací naleznete ZDE!