Odpověď zní, že ano. Stačí si do koupelny pořídit speciální vanu s tryskami. Takové se už běžně prodávají, ale nejsou nijak levné. A instalovat se dají opravdu jen do té koupelny. To vířivka je už něco jiného…

Do zahrady i na terasu

Existují dokonce jednoduché nafukovací vířivé vany, které získávají stále větší popularitu. „Hlavní výhodou je, že se dají umístit na venkovní terasu, pod pergolu nebo kamkoliv jinam do zahrady. A snadno se dají přemístit jinam. Spousta lidí má takovou vířivku v létě na chalupě a na zimu si ji přemisťují do temperovaného prostoru, kde ji mohou dál využívat,“ říká odborník na infrasauny, finské sauny a vířivky Václav Opava z Mountfieldu.

Vířivky jsou vyrobeny z pevného, pružného a na dotek příjemného materiálu. Na snímku model PureSpa +Plus HWS 1100, která nabízí výjimečný prostor až pro 6 osob.
Autor: Mountfield

Domácí lázně k dispozici každý den

Bolavá záda, ztuhlé svaly, ztuhlé klouby a psychický stres, to jsou klasická civilizační trápení, která postihují čím dál mladší ročníky. Podle lékařů jsou přitom teplé bublinkové masáže významným faktorem při jejich zmírňování.

V ohřáté vodě se například rozšiřují cévy, snižuje se krevní tlak a zároveň se zvyšuje vnitřní teplota těla. Tím dochází ke stimulaci krevního oběhu a lymfatického systému. Tlakové proudění bublinek také stimuluje vylučování endorfinu, který je znám jako hormon štěstí, protože navozuje příjemné pocity, odbourává stres a naplňuje člověka novou energií. Bublinkové kúry lékaři doporučují také při otocích dolních končetin nebo po úrazech.

Voda jako kafíčko…

Pravidelný pobyt v bublající lázni tedy má blahodárné účinky na celé tělo. Navíc se ve víru milionů vzduchových polštářků báječně relaxuje – po práci i po sportu. A nejen ve dvou. Například do vířivky Purespa Bubble HWS 800 s objemem skoro osm set litrů se vejdou až čtyři osoby, takže relaxovat může celá rodina. Voda v ní se ohřeje až na 40 stupňů Celsia a díky termoizolačnímu krytu zůstane příjemně teplá i pro opakované koupání. O bublinovou smršť se tu stará 120 vzduchových trysek.

 „K dispozici jsou však také modely s ještě více tryskami a s větší kapacitou - až pro 6 osob a salinátorem. Vhodným doplňkem zvyšujícím pohodlí jsou nafukovací podhlavníky a držáky na nápoje. Báječné chvíle ve vířivce také umocní speciální vonné esence, které se dávkují přímo do vody,“ dodává Opava.

O báječnou relaxaci se například ve vířivce Purespa Bubble HWS 800 stará 120 bubble trysek s výkonným kompresorem.
Autor: Archiv

O vše se stará vyspělá technika                                                                                   

 „Moderní vířivky mají stabilní konstrukci a jsou vyrobeny z velmi pevných materiálů, které jsou příjemné na dotyk,“ zdůrazňuje Václav Opava z Mountfieldu. Ani o vodu prý nemusíte mít zvláštní péči. O její čistotu se stará zabudovaný filtrační okruh, podobně jako to známe u zahradních bazénů. Také instalace je velmi jednoduchá. „Nejtěžší“ práci za vás udělá integrovaný kompresor, který vířivku nafoukne během pár minut. Pak už stačí napustit vodu, zapojit zástrčku do elektrické sítě (230 V) a stisknout na ovládacím panelu příslušný knoflík. A začít si užívat - s dětmi rodinnou pohodu, s partnerem romantický večer nebo s přáteli netradiční oslavu.

Ovládání je soustředěno na intuitivním digitálním panelu.
Autor: Mountfield

Vyhrajte s Blesk.cz vířivku PureSpa Bubble HWS 800 od značky Mountfield!

Soutěžní otázka:

Až na kolik stupňů je možné vířivku PureSpa Bubble HWS 800 nahřát?

a) 25°C

b) 40°C

c) 60°C

Správnou odpověď posílejte pomocí SMS od 6. 6. 2016 do 12. 6. 2016 do půlnoci na číslo 900 99 10 ve tvaru:

SPA mezera ODPOVED mezera JMENO a ADRESA

Např.: SPA A JANA NOVAKOVA PRAZSKA 12 OLOMOUC 77900.

Cena 1 SMS je 10 Kč vč. DPH. Provozuje CZECH NEWS CENTER a.s.,infolinka 296 363 199 (po–pá 8–16 hod.), mobil@cncenter.cz. www.platmobilem.cz

Soutěž o vířivku PureSpa Bubble HWS 800 již má svou výherkyni. Je  jí paní Ivana Plechatá z Prahy.

Gratulujeme!

Autor: Mountfield