Pokud jste milovníci grilování, pusťte se do toho. Jestliže ale teprve  zvažujete koupi nového grilu, je na čase vybrat  právě ten správný Gril s velkým G.

Na uhlí, plynu i elektřině

Těžká volba? Ani ne, stačí si jen uvědomit, jak a kde budete nejčastěji gril používat. Jestliže potřebujete k dokonalému požitku obřad zapalování a jste zvyklí na klasiku, nejspíše zvolíte gril na dřevěné uhlí. A neuděláte chybu - masa na něm upravená mají charakteristickou vůni a chuť. 

Grily na dřevěné uhlí Sizzler Premium vlevo a Classic Premium vpravo mají odnímatelný středový kruh, jenž funguje jako větrolam.
Autor: Mountfield

 

Pokud ale pořádáte větší zahradní party na terase rodinného domu nebo grilujete pravidelně na chalupě, vyplatí se uvažovat o grilu plynovém. Plynové grily umožnuji plynulou regulaci teploty a práce s nimi nevyžaduje žádnou složitou přípravu. Do grilování se můžete pustit pouhým otočením knoflíku. Zajímavé jsou grily od renomovaného amerického výrobce Char-Broil, které mají zabudovaný unikátní patentovaný systém TRU-Infrared, jenž pracuje s infračerveným teplem. Díky němu budou steaky ďábelsky dobré: šťavnaté uvnitř a s lahodnou kůrčičkou na povrchu.

Plynový gril Professional má 4 hořáky z nerezové oceli s ovládáním výkonu pro každý samostatně. Praktické elektronické zapalování je zárukou okamžitého zažehnutí hořáku.
Autor: Mountfield

Grilovat můžete ale klidně i na balkoně v paneláku - s praktickým elektrickým grilem, kterému stačí mít v dosahu zásuvku. Spouštěni a regulace jsou jednoduché, výhřevnost dostatečná a provoz pohodlný.

Konstrukce elektrického grilu Bistro je vyrobena z lehkého hliníku, grilovací mřížka z odolné nerezové oceli s dlouhou životností.
Autor: Mountfield

Fotogalerie
4 fotografie