Využijte této mimořádné příležitosti k pořízení podzimního a zimního zboží, které můžete okamžitě začít používat nejen na své zahradě nebo kolem domu.  Jde například o vertikutátory, pily, kamna, štípače, drtiče a štěpkovače, kultivátory, sekery, rodinné infrasauny, finské sauny, vířivky, zahradní vysavače a fukary, sněhové frézy a další výrobky pro podzim a zimu.

Kolo štěstí se točí ve všech prodejnách Mountfieldu od 5. do 31. října. Přijďte se podívat, vyhrává každý.     

Kolo štěstí, v čem je nové?

• 25 polí

• 5 úrovní slev

9 polí 40 %

7 polí 50 %

5 polí 60 %

3 pole 70 %

1 pole 100 %

Zkuste štěstí i v soutěži na Blesk.cz a vyhrajte kvalitní rycí vidle s jasanovou násadou od Mountfieldu!

Nářadí od anglického výrobce Kent & Stowe sází na tradiční zpracování a rustikální vzhled. Násady jsou vyrobeny z lakovaného jasanového dřeva nejvyšší kvality, pracovní část z vysoce kvalitní nerezové oceli.

Autor: Mountfield

Takové jsou i rycí vidle se zesíleným nášlapným okrajem pro pohodlnější práci a délkou 111 cm. Uplatnění najdou při kultivaci půdy (rytí, provzdušňování) či nabírání rostlinného materiálu a kompostu. Vzhledem ke kvalitním materiálům a provedení na ně dostanete prodlouženou záruku 10 let.

Pokud právě takové vidle chybí je vaší kůlně, stačí správně odpovědět na naši otázku a mít jen trochu štěstí… Třeba právě vy budete patřit mezi 3 šťastné výherce, kteří si toto kvalitní zahradní nářadí odnesou z Mountfieldu domů.

Soutěžní otázka:

Rycí vidle Kent & Stowe mají záruku:

a) 5 let

b) 7 let

c) 10 let

Soutěž probíhala od 5. 10. 2017 do 31. 10. 2017.

Úplná pravidla soutěže naleznete zde.

Výherci:

Jaroslav Urban,Lanškroun

Magda Cendelínová, Hradec Králové

Ludmila Černochová Větřkovice