Úhlová bruska  900 W

Úplný poklad do dílny nejednoho kutila. Tahle bruska má příkon 900 W, průměr kotouče 125 mm a maximální otáčky 11 000/min. K dispozici je také bezpečnostní pojistka spínače a pro pohodlné držení a přesnou práci potěší možnost nastavení madla do 3 poloh. Předvánoční cena: 890 Kč.

Autor: Mountfield

El. pila Patriot 240 PS

Na zahradu i do lesa pro každého mužského a s 3letou zárukou. Supervýkonná s příkonem 2 400 W a délkou lišty 46 cm. Parádní vychytávkou  je ostření řetězu Power Sharp, díky němuž jsou zuby nabroušené za pár sekund. Potěší beznářaďové napínání řetězu a doběhová bezpečnostní brzda. Předvánoční cena: 3 190 Kč.

Autor: Mountfield

Digitální el. udírna

Milujete vůni uzeného?  Pak si do rodiny můžete pořídit tento skvělý dárek na výrobu třeba už silvestrovských pochoutek. Potřebujete jen suroviny, elektrickou zásuvku, vodu a dřevěné chipsy. Na 4 roštech při teplotě až 135 °C si lehce připravíte pro sebe i hosty lahodné mlsání. Předvánoční cena: 9 990 Kč.

Autor: Mountfield

Vozík na 60m hadici s 30m hadicí

Praktický dárek s ½“ hadicí pro všechny zahradnice i zahradníky. V balení je i spojka a tryska. Velká pevná kola zaručují snadné přejezdy z místa na místo a masivní klika pohodlné a rychlé navíjení hadice. Předvánoční cena: 1 095 Kč.

Autor: Mountfield

Bazénový ruční vysavač Shark Blaster

Potěší všechny majitele vířivek a bazénů Swing, z nichž rychle a spolehlivě vysaje všechny nečistoty. Napájen je akumulátorem, který je na jedno nabití schopen pracovat 60 min. Díky vysokému výkonu má ambice udržovat vodu křišťálově čistou. V balení jsou dobíjecí baterie a nabíječka. Předvánoční cena: 1 590 Kč.

Autor: Mountfield

Balkonová sestava  Lynton

Eukalyptus je v módě a ten ohýbaný je mimořádně elegantní. Stůl o průměru 70 cm má kovovou podnož a desku z kompozitu Duranite. Židle jsou vybaveny měkkými podsedáky. Pohodlíčko u kafíčka, knížky. Tenhle dárek přímo nadchne… Předvánoční cena: stůl 1 990 Kč a 2 křesla 4 190 Kč.

Autor: Mountfield

Trampolína 3,66 m

Pro děti i sportovně naladěné rodiče. Má pevný zdvojený rám a1, 7m vysokou bezpečnostní síť. Konstrukce je měkkce obložená a skákací plocha má UV ochranu. Díky trampošce budete u stromečku za hvězdy. Předvánoční cena: 4 890 Kč.

Autor: Mountfield

Nafukovací vířivka LAY-Z-SPA Palm Springs

Super dárek pro celou rodinu, který vás bude oblažovat miliony bublinek proudících ze 120 trysek. Skvěle uvolňuje tělo i mysl. Vířivku můžete umístit na zahradu i do interiéru. Ohřeje vodu až na 40 °C. Kapacita 4 osoby. Má pevnou konstrukci a ve výbavě kvalitní filtraci. Předvánoční cena: 12 490 Kč.

    

Autor: Mountfield