A právě na toto období spojené s velikonočními svátky připravil Mountfield ve všech svých prodejnách zajímavou slevovou akci doprovázenou velikonočním dárkem. Akce začíná v pondělí 26. března a poběží až do neděle 1. dubna.

Slevy jsou jak na výrobky, které se hodí na první zahradní práce, jako např. vertikutátory, zahradní nářadí nebo substráty, travní osiva i hnojiva, ale také na všechny další výrobky, které budou v nejbližší době při zahradních prací zapotřebí. Třeba na všechny druhy sekaček, zahradní traktory, křovinořezy, plotové nůžky, nábytek, grily nebo i bazény a příslušenství k nim a mnoho dalšího. 

Autor: Mountfield

A protože je jaro také časem radosti a dobou, která přeje bláznivým nápadům, budou u Mountfieldu ve všech prodejnách po celý velikonoční týden rozdávat parádní čerstvá vajíčka. Ta přece k Velikonocím patří! Každý, kdo nakoupí jen za 500 Kč, což je třeba cena strunové sekačky, dostane zadarmo dvě balení, tedy 20 kusů čerstvých vajíček od renomovaného tuzemského producenta České vejce a.s., která pocházejí z prověřených domácích farem a chovů. Hospodyňkám se určitě budou hodit třeba do mazanců, velikonoční nádivky nebo obarvená pro koledníky...

Nabízí se tedy zkontrolovat nejen zahradní nářadí a stroje, ale zamyslet se, co vše je zapotřebí na jarní údržbu zahrad a vyrazit na nákupy a pro vajíčka!

Autor: Mountfield