Outdooor - Outlet se pomalu stává takovou zimní klasikou, kde si všichni lidé holdující sportu přijdou na své. Po dvou letech, ve kterých se výprodej konal v Kongresovém centru Praha, se letos opět přesouvá do Letňan, kde je mnohem lépe vyřešeno parkování pro nakupující a ani cesta MHD není nikterak složitá.

Na místě naleznete nepřeberné množství toho nejlepšího a nejkvalitnějšího sportovního vybavení. Na své si přijdou i příznivci sportovní módy, jelikož si zde můžete pořídit i spoustu skvělého oblečení vhodného pro letošní zimu.

Mezi nejoblíbenější sortiment právem patří zimní a lyžařské oblečení značek HANNAH, FUNSTORM, HUMDRUM nebo TRIMM. Velké oblibě se těší i funkční termoprádlo CANARD a INFIT.

Naleznete zde nepřeberné množství kvalitního zimního sortimentu.
Autor: outdoor-outlet

Zimní nabídka taktéž zahrnuje i cyklistické oblečení, které může být nejen skvělým vánočním dárkem, ale také si ho lze obléct na běžky nebo jiné zimní sporty. Jedná se především o zateplené kalhoty, větrovky, dresy, odolné rukavice, čelenky a jiné potřeby, většinou od značek SILVINI a AXON.

Pokud holdujete spaní pod širákem, není nic snadnějšího, než si pořídit pořádný spacák s předstihem jako vánoční dárek za skvělou cenu. Kromě spacího pytle můžete ve výprodeji zakoupit i samonafukovací karimatky.

Letošní novinkou se stala osobní účast několika outdoorových firem při prodeji svých zbytkových kusů a předprodukčních vzorků. Návštěvník tedy může získat za neuvěřitelně nízké ceny opravdu nádherné věci, z nichž některé budou skutečnými unikáty, a nikdo jiný je mít zcela jistě nebude. Svou účast přislíbily české firmy jako JUREK, WARMPEACE, ALPISPORT (rovněž dováží trekkingovou obuv AKU), DIRECT ALPINE, REGATTA a DARE2BE.

Velkým lákadlem je i fakt, že každý, kdo nakoupí v Outletu v Letňanech, v Holansportu ve Slavíkově ulici nebo pomocí internetovém obchodu www.Outdoor-Outlet.cz cokoliv za 400 Kč a více, dostane se do slosování velké vánoční soutěže o dest stanů. Výherci budou vylosování 23.12. v 18.30 v obchodě Holan sport.

Více informací o soutěži a vánočním výprodeji v Letňanech naleznete na webových stránkách.