A k tomu všemu ještě další neuvěřitelné slevy ve velkém povánočním výprodeji, který právě začal ve všech prodejnách Mountfield.

Nabízí se tedy skvělá příležitost rychle se podívat kde co na zahradě nebo kolem domu chybí a co budete hned na jaře nebo během léta potřebovat. Nejen na práci, ale také k odpočinku. A pořídit si vše ve velkém povánočním výprodeji. Stačí zajet do kterékoliv z 56 prodejen Mountfield, které jsou otevřeny denně včetně sobot a nedělí nebo se kdykoliv podívat a na e-shop na www.mountfield.cz.

Autor: Mountfield

Čeká na vás ohromný výběr zahradního nábytku (95 prvků), zahradních sekaček a traktorů nebo řetězových pil (34 a 17 modelů), grily (27 modelů), elektrické dílenské nářadí (49 druhů), kompletní sortiment bazénů a tak dále.

Do akce jsou zahrnuty i všechny novinky roku 2017, tedy například digitální elektrická udírnu Char-Broil, infrasauna Ruby nebo finskou sauna Freya.

Velký povánoční výprodej se totiž vztahuje na všech 4 150 typů výrobků, které lze najít v celém sortimentu.

Ale pozor! Velká povánoční akce končí 31. ledna, takže na nějaké otálení není času nazbyt.

Benzinová sekačka MTF 4820 PD BW
Autor: Mountfield

Například benzinové sekačky se dají teď v povánočním výprodeji v Mountfieldu pořídit už od 3 590 korun. Na snímku skvěle vybavený benzinový model s pojezdem a velkými koly MTF 4820 PD BW.

Kruhový bazén Azuro Vario
Autor: Mountfield

Do velkého výprodeje jsou zařazeny také bazény.  Třeba oblíbené rodinné bazény Azuro Vario, u nichž si můžete vybrat vedle tvaru (kruh, ovál) a velikosti i některou ze čtyř vnitřních fólií – a tím si určit konečný vzhled bazénu. V povánočním výprodeji vyjde těleso tohoto bazénu s průměrem 3,6 m jen na 3 083 koruny.

Sestava z teakového dřeva
Autor: Mountfield

Stoly, křesla, lavice, lehátka, houpačky polstrování, slunečníky. A k tomu výběr materiálů, z nichž je zahradní nábytek vyroben: teak, eukalyptus, ratan, hliník a tahokov. To vše s neuvěřitelnými slevami.  Třeba prvotřídní teakové křeslo Kingston stojí jen 2 475 korun.

Finská sauna Heikki
Autor: Mountfield

Finská sauna Heikki prospěje zdraví a pohladí duši. Prostorově úsporný model ze severského smrku (lavice z bezsukové osiky) poskytne pohodlné saunování až 2 osobám. Lze si ji vybavit úspornými kamny 3,6 kW (na 230 V). S ohromnou povánoční slevou přijde jen na 18 997 korun.

Gril Imperial
Autor: Mountfield

Plynové grily se dají ve výprodejové akci Mountfieldu pořídit už od 2 500 korun. Za pouhou třetinu ceny je také gril Char-Broil Imperial s unikátním Thru-infrared systémem, 4 hořáky, mnoha funkcemi a vychytávkami.