Řezy zvané macecha: Jsou prostě neodolatelné!
1
/
7
Prohlédnout znovu
Řezy zvané macecha: Jsou prostě neodolatelné!
Ingredience pro přípravu řezů macecha
|
Hobbymanie.tv
1. Žloutky vypracujte s cukrem, zašlehejte do pěny vodu a postupně olej. Dále přidejte mouku s „prdopečem“ a pevný sníh z bílků
|
Hobbymanie.tv
2. Polovinu piškotového těsta rozetřete do pekáčku s papírem na dně a do druhé poloviny těsta vmíchejte jemně prosáté kakao
|
Sleviště.cz
3. Hnědé těsto rozetřete rovnoměrně na světlé, navrch rozlijte uvařený horký pudink a vidličkou všechny vrstvy spirálovitě zatočte
|
Hobbymanie.tv
4. Vrstvy „zatočte“ vidličkou až u dna, ale příliš obsah pekáčku nepromíchejte. V troubě vyhřáté na 180 oC pak buchtu upečte
|
Hobbymanie.tv
5. Než plát zchladne, připravte náplň: Zakysanou smetanu vymíchejte zvolna s vanilkovým cukrem a šlehačkou (ušlehaná smetana)
|
Hobbymanie.tv
6. Pěnu rozetřete na zchladlou buchtu (vyplní prohlubně), povrch uhlaďte a posypte nahrubo strouhanou tyčinkou Margot
|
Hobbymanie.tv
Komunikace s úřady v mobilu: Portál občana spouští novou aplikaci, jak vám usnadní život?
Kompletní obsazení 13. řady StarDance odhaleno! Kdo z profesionálních tanečníků se vrací?
Nečekaná změna u Pavla. Šéf Správy Pražského hradu po roce končí. Kdo ho nahradí?
Zeman poprvé otevřeně o naslouchátku: Hodně mi pomáhá, někdy ale selže
Češka Adéla pro Blesk popsala záplavy v Dubaji: Byl to masakr, brodila jsem se po kolena ve vodě!
Jitka Čvančarová promluvila o své postavě: Není to lehké