Laskonky: Křehké bílkové pokušení. Ale jenom ty domácí! Jak na ně?
8
/
9
Prohlédnout znovu
Laskonky: Křehké bílkové pokušení. Ale jenom ty domácí! Jak na ně?
Ingredience pro přípravu domácích laskonek
|
Hobbymanie.tv
1. V kotlíku nad horkou parní lázní vyšlehejte z oddělených bílků a pískového cukru tuhou pěnu (špičky se nesmí ohýbat)
|
Hobbymanie.tv
2. Jakmile je pěna opravdu pevná (cca 15 až 20 minut šlehání), vmíchejte do ní zvolna směs mletých ořechů s moučkovým cukrem
|
Hobbymanie.tv
3. Ořechy do pěny pouze vmíchejte, už směs nešlehejte! Místo mletých ořechů je možné použít také jemně strouhaný kokos
|
Hobbymanie.tv
4. Při pečení se na plechu osvědčila silikonová pečicí podložka. Na ni pak položte speciální šablonu a naneste část pěny
|
Hobbymanie.tv
5. Pěnu rozhrňte stěrkou po povrchu šablony a pečlivě ji vtlačte do otvorů, jimiž je opatřená. Po setření šablonu zdvihněte
|
Hobbymanie.tv
6. Šablonu uložte vedle a podobně vytvořte další set laskonek. Dejte je pak péct do vyhřáté trouby a nakonec je zvolna dosušte
|
Hobbymanie.tv
Laskonky při otevřených dvířkách dosušte
|
Hobbymanie.tv
8. Krém se dobře nanáší ze sáčku s jemně řezanou špičkou, vzhledu laskonek to výrazně prospěje. Nakonec je lehce polijte čokoládou
|
Hobbymanie.tv
Student a jeho známkující učitel? Odborník na řeč těla odhalil, co prozradila schůzka Fialy a Bidena
Pád Charlotte Štikové na dno: Monika uvedla pravdu o »drogové« fotce dcery! A proč jí teď dává peníze…
Expert o útocích medvěda: Chce jen klid. Kdyby chtěl zabít, udělal by to za tři sekundy
Pracovnice Archeoparku v Chotěbuzi se píchla o injekční jehlu: Byla v hlíně z obchodu! Rok nejistoty
Podcast: Michaela z Pod svícnem o znásilňované Aničce. Je to hrdinka, teď je v léčebně a potřebuje klid
Tři hokejoví reprezentanti půjdou po sezóně do chomoutu: Léto jako řemen!