Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!
3
/
7
Prohlédnout znovu
Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!
Ingredience pro klasické domácí rakvičky
|
Hobbymanie.tv
2. V misce vyšlehejte důkladně oddělené žloutky s trochou citrónové šťávy a veškerým cukrem
|
Hobbymanie.tv
1. Formičky na rakvičky vytřete rozehřátým tukem a nechte jej v chladničce dobře ztuhnout
|
Hobbymanie.tv
3. Pěnu šlehejte asi 30 minut, musí být krásně bílá a hustá. Žádnou mouku do ní nepřidávejte!
|
Hobbymanie.tv
4. Pěnu naplňte do sáčku a nastříkněte do formiček (asi do poloviny či dvou třetin objemu)
|
Hobbymanie.tv
5. Rakvičky pečte opatrně (viz recept), hotové vyklopte a shora vykružte do každé špičkou otvor
|
Hobbymanie.tv
6. Nejprve naplňte otvorem šlehačku dovnitř a pak z ní vytvořte na povrchu pěknou vlnku
|
Hobbymanie.tv
Čech Jan (33) umírající na ALS bude otcem: Zrušil plánovanou eutanazii
Pohublý Bartoška po dlouhé době na veřejnosti: První slova o nemoci
Ministr Hladík o povinném zálohování PET lahví a plechovek. Zdraží pak Česku nápoje?
Kauza Feri je přelomová. Bývalý politik nevyjádřil žádnou lítost, říká odbornice
S Monikou na cestách: Co stihli manželé Babišovi? Bílý dům, Japonsko, Maroko, Alpy i řecká dovolená!
Rozvodové útrapy Vondroušové a dalších tenistek: Maky, známe to taky!