Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!
4
/
7
Prohlédnout znovu
Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!
Ingredience pro klasické domácí rakvičky
|
Hobbymanie.tv
2. V misce vyšlehejte důkladně oddělené žloutky s trochou citrónové šťávy a veškerým cukrem
|
Hobbymanie.tv
1. Formičky na rakvičky vytřete rozehřátým tukem a nechte jej v chladničce dobře ztuhnout
|
Hobbymanie.tv
3. Pěnu šlehejte asi 30 minut, musí být krásně bílá a hustá. Žádnou mouku do ní nepřidávejte!
|
Hobbymanie.tv
4. Pěnu naplňte do sáčku a nastříkněte do formiček (asi do poloviny či dvou třetin objemu)
|
Hobbymanie.tv
5. Rakvičky pečte opatrně (viz recept), hotové vyklopte a shora vykružte do každé špičkou otvor
|
Hobbymanie.tv
6. Nejprve naplňte otvorem šlehačku dovnitř a pak z ní vytvořte na povrchu pěknou vlnku
|
Hobbymanie.tv
Detaily odloučení Babišových: Monika už dávno bydlí sama! A konec stavby miliardové rezidence snů
Historie vztahu Babišových: Ze sekretářky udělal ženu miliardáře. Jak Monika sbalila Andreje?
Poslední snímek Babišových na veřejnosti: Vyšli si loni v říjnu! Pak už nic...
StarDance nabídne pikantní souboje: Utkají se další manželé!
Hádka umělce Černého s kurátorkou v ČT o motýlech na Máji: Jděte do p*dele! Vy jděte do p*dele!
Případ sebevraždy ukrajinské dívky (†14) z Tachovska: Dojemná slova policie!