Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!
5
/
7
Prohlédnout znovu
Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!
Ingredience pro klasické domácí rakvičky
|
Hobbymanie.tv
2. V misce vyšlehejte důkladně oddělené žloutky s trochou citrónové šťávy a veškerým cukrem
|
Hobbymanie.tv
1. Formičky na rakvičky vytřete rozehřátým tukem a nechte jej v chladničce dobře ztuhnout
|
Hobbymanie.tv
3. Pěnu šlehejte asi 30 minut, musí být krásně bílá a hustá. Žádnou mouku do ní nepřidávejte!
|
Hobbymanie.tv
4. Pěnu naplňte do sáčku a nastříkněte do formiček (asi do poloviny či dvou třetin objemu)
|
Hobbymanie.tv
5. Rakvičky pečte opatrně (viz recept), hotové vyklopte a shora vykružte do každé špičkou otvor
|
Hobbymanie.tv
6. Nejprve naplňte otvorem šlehačku dovnitř a pak z ní vytvořte na povrchu pěknou vlnku
|
Hobbymanie.tv
Student a jeho známkující učitel? Odborník na řeč těla odhalil, co prozradila schůzka Fialy a Bidena
Pád Charlotte Štikové na dno: Monika uvedla pravdu o »drogové« fotce dcery! A proč jí teď dává peníze…
Mordparta zasahuje v pražských Řepích: Ubodaný muž v autoservisu!
Plastický chirurg o nemocech ze silikonů: Proč bude přibývat zákroků na odstranění implantátů?
Apokalypsa v Dubaji zasáhla české hvězdy: Rolins plula autem a vyděšená Buranská!
Už ho mají! Policie dopadla zloděje, který se vloupal do domu střelce z filozofické fakulty