Škola prořezu ovocných stromů: Jak na peckoviny?
1
/
6
Prohlédnout znovu
Škola prořezu ovocných stromů: Jak na peckoviny?
U tohoto typu koruny se odstraňuje terminál a vnitřní výhony
|
Petr Hanzl
U starších slivoní a švestek odstraňujte zahušťující patra koruny
|
Petr Hanzl
V 1. roce odstraňte část silnější větve
|
Petr Hanzl
Třešně není třeba pravidelně řezat
|
archiv redakce
Višně
|
Zdeněk Kvíz
Na meruňce jsou naroubované dvě odrůdy - raná a pozdní.
|
Zdeněk Kvíz
Student a jeho známkující učitel? Odborník na řeč těla odhalil, co prozradila schůzka Fialy a Bidena
Pád Charlotte Štikové na dno: Monika uvedla pravdu o »drogové« fotce dcery! A proč jí teď dává peníze…
Expert o útocích medvěda: Chce jen klid. Kdyby chtěl zabít, udělal by to za tři sekundy
Pracovnice Archeoparku v Chotěbuzi se píchla o injekční jehlu: Byla v hlíně z obchodu! Rok nejistoty
Podcast: Michaela z Pod svícnem o znásilňované Aničce. Je to hrdinka, teď je v léčebně a potřebuje klid
Tři hokejoví reprezentanti půjdou po sezóně do chomoutu: Léto jako řemen!